“AKP Haklı Olduğumuzu İtiraf Etti”
Gündem 11.08.2015 09:32:54 0

“AKP Haklı Olduğumuzu İtiraf Etti”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin sözde Kürdistan devletinde yer alan Türkiye toprakları ve Kahramanmaraş'ın projedeki yeri açıklamasıyla ilgili gazetemize bilgi verdi.

MHP`nin Genişletilmiş İl Başkanlığı toplantısında, PKK'nin nihai hedefi olan dört parçalı bağımsız Kürdistan devletinin kurulması için Kuzey Kürdistan olarak Türkiye topraklarına da gözlerini diktikleri söyleyen MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, söz konusu alanın kendileri açısından alan hakimiyeti oluşturulmasıyla netleştiğini ifade etmişti. Konuyla ilgili MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, "Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli, bu açıklamasıyla sözde Bağımsız Kürdistan devletinin kurulması için Türkiye topraklarına PKK'nin göz diktiğini vurguluyor. Dolayısıyla PKK söz konusu alanda hakimiyet kurmak istemektedir. Bu bağlamda genel başkanımızın ifade ettiği gibi 20 ilin hedef alındığı, Kahramanmaraş'ın ise sınırda kaldığı belirtilmektedir. Dr. Devlet Bahçeli, engin devlet tecrübesine ve birikimine sahiptir, kesinlikle altı boş olan bir şey konuşmayacaktır. Bu sebeple Dr. Devlet Bahçeli'nin söylediklerinin iyi düşünülmesi, ülkemizin ve milletimizin menfaatleri, devletimizin bekası için göz ardı edilmemelidir." dedi.

"BİZİM YILLAR ÖNCE SÖYLEDİĞİMİZİ BUGÜN SÖYLÜYORLAR"

MHP olarak tespitlerinde genellikle haklı çıktıklarını ifade eden Akpınar, "Bu zamana kadar parti olarak terörle müzakere değil mücadele edilmelidir diyorduk. Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli her fırsatta bunu dile getirmiştir. Tarih Dr. Devlet Bahçeli'yi haklı çıkarmıştır. Şu anda AKP yetkililerinin konuyla ilgili açıklamalarına baktığımız zaman Genel Başkanımızın yıllardır söylediklerini kendileri de söylemektedirler. Hatta Dolmabahçe Sarayı'nda imzalanan ihanet belgesinin bile imzalamakla hata yapıldığını AKP yetkilileri itiraf etmektedir. Dolayısıyla genel başkanımızın bu söylemlerinin altında bir takım gerçekler olduğunu, ülkemizin geleceği ve devletimizin bekası için bu konuya dikkat çekmek istemiştir." dedi.

"DULKADİROĞLU İLÇESİ KÖY HAVASINDA"

MHP'nin vizyonlu ve misyonlu bir parti olduğunu belirten Akpınar, "MHP önce ülkem, sonra milletim, sonra partim ve ben diyen bir genel başkana sahiptir. Önümüzde erken seçim olursa biz ilçe teşkilatı olarak yapılacak seçime en iyi şekilde hazırız ve inanıyoruz ki Kahramanmaraş'ta oylarımızı artırarak daha fazla milletvekili çıkaracağız. Bu bağlamda ilçe teşkilatı olarak 7 Haziran'dan sonra çalışmalarımız devam ediyor. Özellikle hemşerilerimize şunu söylemek istiyorum, AKP'ye son 13 yılda Kahramanmaraş çok milletvekili kazandırmıştır. Maalesef bugün bir Göksun yolu dahi bitirilememiştir. Tünel şu an kapalı durumdadır, maalesef Kahramanmaraş büyükşehirliğe yakışır bir il değildir. Kahramanmaraş'ın birikmiş çok sayıda sorunu bulunmaktadır. Özellikle Dulkadiroğlu ilçesi köy havası içindedir. Dulkadiroğlu ilçesinde ve Kahramanmaraş'ın birçok yerinde dünya kadar bekleyen sorunlar bulunmaktadır. Yerelde de iktidar olan 13 yıldır iktidarda bulunan AKP, Kahramanmaraş'a yeterli hizmeti yapmamıştır ve yapmamaktadır. Dolayısıyla Kahramanmaraşlı hemşerilerimizi MHP etrafında toplanmaya, MHP'nin iktidar olma yolunda yanında olmaya davet ediyorum." dedi.

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'ye göre sözde Kürdistan devletinin Türkiye topraklarında hedef aldığı iller şunlar; Şırnak, Hakkari, Ağrı, Van, Diyarbakır, Muş, Bingöl, Tunceli, Şanlıurfa, Siirt, Batman, Bitlis, Mardin, Kilis, Malatya, Elazığ, Gaziantep, Adıyaman, Iğdır ve Kars. (SAFA GAYRET)


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

28.4° / 13.5°

Başkan Akpınar, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı