Tarih: 14.08.2015 10:33

Cüneyt Çelik K.Maraşspor'da

Facebook Twitter Linked-in

Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Kahramanmaraşspor, ailevi isteklerinden dolayı Eyuspor'a gönderdiği kaleci Erman Öztürk'ün yerine kaleci buldu. Daha önce Sakaryaspor, Boluspor gibi takımlarda forma giyen tecrübeli file bekçisi Cüneyt Çelik, kendisini Kahramanmaraşspor'a bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Kahramanmaraşspor tesislerinde düzenlenen imza töreninde kendisini kırmızı-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzalayan Cüneyt Çelik, "Büyük bir takıma geldim. Kendi hedeflerim ve Kahramanmaraşspor'un hedefleri ortak. Bu sebeple burada olmaktan bu takımın bir parçası olmaktan çok mutluyum. Umarım sezonu hak ettiğimiz yerde zirvede bitiririz"dedi.

Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan ise "Cüneyt daha önce araştırdığımız kişiliği mesleki becerileri ile Kahramanmaraşspor olgusuna hizmet edebilecek karaktere sahip olduğuna emin olduk ve sadece 10 dakika süren bir görüşme sonrasıyla karşılıklı anlaştık. Yeni sezon için artık taşlar yerine oturdu ve eksiğimiz kalmadı. Transferi şimdilik noktaladık. Ekstra bir şey olmazsa şimdilik transferi durdurduk ve Zafer Kupası maçlarına odaklandık"dedi. (SERDAR BURSALI)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —