Gündem

Gündem Haberleri

Nehre giren kişi boğuldu

Nehre giren kişi boğuldu

Merkez Onikişubat ilçesinde Ceyhan Nehri`ne giren servis şoförü hayatını kaybetti.

Ailesiyle piknik yapmak için gittiği Kılavuzlu Mahallesi yakınlarında nehre giren Mehmet Ceylan (49), bir süre sonra gözden kayboldu. Durumu fark eden yakınları, güvenlik ve 112 Acil Servis ekiplerinden yardım istedi.

Büyükşehir Belediyesi Sualtı Arama Kurtarma ekipleri, 5 dakikalık çalışmanın ardından Ceylan`ı kıyıya çıkardı. 112 Acil Servis ekiplerince Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan Ceylan, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Bu arada 3 çocuk ve 4 torun sahibi olduğu öğrenilen Ceylan`ın yakınları, olay yerine geç geldikleri iddiasıyla itfaiye ekiplerine tepki gösterdi.

Ramazan Ceylan, gazetecilere yaptığı açıklamada, kardeşinin Kılavuzlu Mesire Alanı`na piknik için gittiğini söyledi.

Kardeşiyle gündüz telefonla görüştüğünü, akşam ise boğulduğu bilgisini yakınlarından öğrendiğini aktaran Ceylan, ''Kardeşim 19.00`da suya giriyor ve kaç saattir ortada kurtarma ekibi yok'' dedi.

(AA)


Düğünde buzağı hediye edildi
Pazarcık Belediyesi İle Özel Sular Akademi Hastanesi Arasında İndirim Sözleşmesi İmzalandı
Onikişubat Belediyesi’nden personele Sağlıklı Yaşam Eğitimi
SOGEM’de Sosyal Girişimciliğe Başlangıç Eğitimi’ne Başvurular Başladı!
Görgel, Babalar Günü’nde Şehit Babaları ve Gazilerle Bir Araya Geldi
Görgel; “Tüm Ekiplerimizle Bayramda Sahada Görev Başındayız”
Gürsoy’dan Kurban Bayramı Mesajı
Karaca: "Türkoğlu'nda Gönülleri Birleştirelim!"
Onikişubat Yunus Emre Ortaokulu'ndan Bursluluk Sınavında Büyük Başarı
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.’den Kurban Bayramı Tedbiri
Kahramanmaraş Motofest’i 3 günde 78 bin vatandaş ziyaret etti
Onikişubat Belediyesi’nin ‘Yüzmeyi Bizimle Keşfet’ kursu başlıyor
Geben Vadisi Artık Milli Park!
Kipaş Holding, İSO 500 Listesinde Dört Şirketiyle Yerini Aldı
Kahramanmaraş, Etnospor Kültür Festivali’nde Göz Kamaştırdı