Başkan Takımı Yalnız Bırakmadı

Başkan Takımı Yalnız Bırakmadı

Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, Afyon kampında da takımını yalnız bırakmıyor ve bütün antrenmanları sonuna kadar takip ediyor.

Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Kahramanmaraşspor'un Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, Afyon kampında da takımını bir an olsun yalnız bırakmıyor. Çok yoğun bir iş hayatı olmasına rağmen Afyon'a giden ve takımın kampına katılan Fatih Mehmet Ceyhan, Kahramanmaraşspor'un tek bir antrenmanını bile kaçırmıyor.

Sorumluluğumuz çok büyük diyen Ceyhan, "Bu bizim için sosyal vebal. Binlerce Kahramanmaraşlının ağırlığını omuzlarımızda hissediyoruz. Kahramanmaraşspor bizim memleket sevdamız. Sorumluğumuzu layığı ile taşımalıyız. Bu sebeple takımımızı her alanda yüceltmeye çalışıyoruz. Bu çabamız artarak devam ediyor. Ortaya çıkan projeler, Kahramanmaraşlıların olumlu tepkileri beni daha da çok motive ediyor. Allahın izni ile bu adımlar bize geleceğin Kahramanmaraşspor'unu meydana getirme noktasında yardım edecek ve hedeflerimizi teker teker başaracağız"dedi. (SERDAR BURSALI)



Düğünde buzağı hediye edildi
Pazarcık Belediyesi İle Özel Sular Akademi Hastanesi Arasında İndirim Sözleşmesi İmzalandı
Onikişubat Belediyesi’nden personele Sağlıklı Yaşam Eğitimi
SOGEM’de Sosyal Girişimciliğe Başlangıç Eğitimi’ne Başvurular Başladı!
Görgel, Babalar Günü’nde Şehit Babaları ve Gazilerle Bir Araya Geldi
Görgel; “Tüm Ekiplerimizle Bayramda Sahada Görev Başındayız”
Gürsoy’dan Kurban Bayramı Mesajı
Karaca: "Türkoğlu'nda Gönülleri Birleştirelim!"
Onikişubat Yunus Emre Ortaokulu'ndan Bursluluk Sınavında Büyük Başarı
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.’den Kurban Bayramı Tedbiri
Kahramanmaraş Motofest’i 3 günde 78 bin vatandaş ziyaret etti
Onikişubat Belediyesi’nin ‘Yüzmeyi Bizimle Keşfet’ kursu başlıyor
Geben Vadisi Artık Milli Park!
Kipaş Holding, İSO 500 Listesinde Dört Şirketiyle Yerini Aldı
Kahramanmaraş, Etnospor Kültür Festivali’nde Göz Kamaştırdı