Çınar ağacı otomobilin üzerine devrildi

Çınar ağacı otomobilin üzerine devrildi

Kahramanmaraş`ta etkili olan sağanak ve rüzgar nedeniyle refüjdeki ağaç otomobilin üzerine düştü. Sürücü ve yanında bulunan annesi yara almadan kurtuldu.

Alınan bilgiye göre, Emrehan Gürünlü yönetimindeki 34 AU 5124 plakalı otomobil`in üzerine, Ekmekçi Mahallesi Boğazkesen Caddesi`nde, sağanak ve rüzgarın etkisiyle refüjdeki çınar ağacı düştü.

Çevredekilerin yardımıyla araçtan çıkan sürücü ve annesi Gülnaz Gürünlü, kazadan yara almadan kurtuldu.

Polis ekiplerince bir süre trafiğe kapatılan yol, belediye ekiplerinin ağacı keserek yoldan kaldırmasıyla yeniden açıldı.

Sürücü Gürünlü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ağacın bir anda otomobilinin üzerine düştüğünü ve korktuklarını söyledi.

Kazadan yara almadan kurtulduklarına sevindiğini anlatan Gürünlü, ''Annemle birlikte aracımla çıkıyordum, birden ağaç devrildi.  Yağmur başlamıştı,  ağaç da biraz çürümüştü. Zaten esnafın da ağacın kesilmesiyle ilgili isteği olmuş'' diye konuştu.

(AA)


KSÜ’de “Doğu Türkistan Söyleşisi” düzenlendi
Canlı Hayvan Borsası’nda Kurban Satış Yerleri Kiralama İşlemi 15 Mayıs’ta Başlayacak
Başkentte Kahramanmaraş Rüzgârı
Tomsuklu OSB’ni̇n yeni̇ Başkanı Mustafa Buluntu oldu
Yeni Kahramanmaraş Stadyumu projesi hayata geçiriliyor
Gül; “Alın teriyle yükselen Türkiye’yi birlikte inşa ediyoruz.”
Nazlı Balduk İlkokulunda 23 Nisan Coşkusu
SOGEM, Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimiyle Kapılarını Açtı
Sular Sağlık’tan Anlamlı Ziyaret
Elmalar’ın İçmesuyu Sorununa 15 Milyonluk Yatırım
Zeytin Üretimine Değer Katacak Seminer Büyük İlgi Gördü
TKDK'DAN Döngel'e İlk Turizm Desteği
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. KSÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi Öğrencileriyle Kariyer Buluşmasında Bir Araya Geldi
İstiklal’in Minik Yüreklerinden Türk Polis Teşkilatı’na Anlamlı Ziyaret
Hilmi Çalkaya, Kahramanmaraş İnşaatçılar Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı