Boğaziçi Yol Genişletme Çalışmaları

Boğaziçi Yol Genişletme Çalışmaları

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi trafiği rahatlatmak adına yeni yol ve yol genişletme çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Av. Mehmet Ali Kısakürek Bulvarı'nın devamı niteliğinde olan yol, eski Andırın Yolu olarak bilinen yolla birleşecek. Bu yolda genişletme çalışmalarına başlayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekipleri çalışmalara aralıksız olarak devam ediyorlar.

Çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi alan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yolun en kısa sürede hizmete açmayı planladıklarını ifade ederek: "Şu anda mevcut yolumuz 8 metre genişliğinde. Bu yolda genişletme çalışmalarımız başladı ve şu anda dolgu çalışmalarımız sürüyor. Bu yolda genişletme çalışmalarımız tamamlandığı zaman bu yolumuz çift şeritli ve 30 metre genişliğinde olacak. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor" diye konuştu.



TKDK'DAN Döngel'e İlk Turizm Desteği
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. KSÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi Öğrencileriyle Kariyer Buluşmasında Bir Araya Geldi
İstiklal’in Minik Yüreklerinden Türk Polis Teşkilatı’na Anlamlı Ziyaret
Hilmi Çalkaya, Kahramanmaraş İnşaatçılar Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Madalya Günü Coşkusu Kıraç Konseriyle Taçlandı
Pazarcık ilçe emniyet müdürü vefat etti
Onikişubat Belediyesi’nden Ramazan ayında gönüllere dokunan hizmetler
Sümbüllü Kavşağı – Batı Çevre Yolu Bağlantı ile Sanayi Kavşağı projelerinde ilk adımlar atıldı
KMTSO Geleneksel İftar programı ve genişletilmiş meclis toplantısı gerçekleştirildi
Ekinözü’nde Gönül Sofrası Kuruldu, Yeni Müjdeler Paylaşıldı
Bölgenin en büyük eğlence merkezi açılıyor
Görgel ‘Hedefimiz, Kahramanmaraş’ın içmesuyu geleceğini garanti altına almak”
Andırınlılar Büyükşehir’in İftar Sofrasında Buluştu
Aksu ve Karşıyaka Mahallelerini Birleştiren Yolda Kaldırım Çalışması
İlk İftarı Milli İrade Meydanı’nda Birlikte Yapalım!