Hastane Personeline Duygu Dolu Mektup
16.09.2015 13:25:05 0

Hastane Personeline Duygu Dolu Mektup

Güneydoğu'da askeri personel olarak görev yapan bir vatandaş, hastane personelinin eşinin tedavisi ile yakından ilgilenmesine ilgisiz kalmayarak hastane personeline duygu dolu bir teşekkür mektubu gönderdi.

Kahramanmaraş Necip fazıl Şehir Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Ek Hizmet Binasında geçtiğimiz günlerde Sezaryen ameliyatı ile doğum yapan bir hastanın Güneydoğu'da askeri personel olarak görev yapan eşi hastanenin web sitesi üzerinden hastane yönetimi ve personeline duygu dolu bir teşekkür mektubu gönderdi.

Necip Fazıl Şehir devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Şemi Atilla, "Askerimizin dünyaya gelen bebeğine sağlıklı ve uzun ömürler, annemize de şifalar diliyorum. Ayrıca Türkiye'nin içinde bulunduğu bu hassas dönemde her zaman olduğu gibi hassas davranışlarından dolayı emeği geçen tüm personelimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Tüm çalışanlarımızın aynı hassasiyetle hizmet vermeye devam edeceklerine canı gönülden inanıyor ve şimdiden teşekkür ediyorum." dedi.

‘ASKER' imzası ile gönderilen mektupta şimdi şehit olsam sizin gibi insanlar olduğu sürece gözüm arkada kalmayacak notunun tüm hastane personellerinin duygulandırdı.

Mektubun tam metni ise şöyle;

"Sayın başhekimim, Değerli hastane personelleri doktor hemşire ve diğer tüm çalışanları…. Ben Mardin Nusaybin'de görev yapan askeri personelim. Malum buradaki karışıklıktan dolayı hamile olan eşimi ve çocuklarını memleketim olan Kahramanmaraş'a bıraktım. Ve bende görevime dönmek zorunda kaldım. Eşim hastanenizde 10.09.2015 saat 18.30 civarında sezaryenle ameliyat oldu. Eşimin anlattıklarına göre tüm hastalara ilgili ve alakalı olduğunuzu ama eşime asker eşi olduğu için ona daha çok yardımcı olduğunuzu duydum. Ve bu hassas dönemde böyle bir ilgi gösterdiğinizi duyunca çok memnun oldum ve duygulandım asker kişiliğimden dolayı kolay kolay ağlamayan ben kendimi bu davranışlar karşısında tutamayıp ağladım. İşte ben bu millet için canımı seve seve veririm dedim kendi kendime. Biz buralarda zor durumdayken eşime ve çocuklarıma göstermiş olduğunuz ilgi sevgi ve duyarlı davranışınızdan dolayı teşekkür ederim. Siz rahat olun biz sizlerin güvenliği için buradayız. Şimdi şehit olsam sizin gibi insanlar olduğu sürece gözüm arkada kalmayacak. Tekrar teşekkür eder işlerinizde kolaylık ve başarılar dilerim. Allah a emanet olun." ASKER

Bu mektuba Hastane Başhekimi Uzman Dr. Şemi Atilla duyarsız kalmayarak "Çok Kıymetli ve Kahraman Kardeşim Yazdıklarınız ve duygularınız için tüm personelim adına sonsuz teşekkürler. Kıymetlilerinizin emaneti evvel Allah sonra bizdedir. Kalbiniz rahat olsun. Allah her daim sizleri korusun ve sevdiklerinize salimen kavuştursun. Selametle... sözleri ile cevap verdi.

Bu yazının yazılmasına emeği geçen personellerini tebrik eden Başhekim Atilla, Hastane personellerine özel bir istekte bulunmadıklarını personelin herkese karşı göstermiş olduğu hizmeti sunarken doğum yapan ve eşini yanında göremeyen bir annenin psikolojisini düşünerek ilgilerinin hastanın üzerinde yoğunlaştırdıklarını belirtti.

Hastane personeline hasta yakınından gelen tebrik ve teşekkürü Kamu Hastaneler genel Sekreteri Semih Yancar ve Necip Fazıl Şehir Devlet Hastanesi Başhekimi Şemi Atilla şahsen ziyaret ederek bildirecekler. (SİBEL ATICI)


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

23.4° / 13.5°

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticaretinden hapis cezası bulunan şahıs yakalandı