“2 Kasım Kılıçdaroğlu Başbakan Olacak”
Siyasi 8.10.2015 16:54:56 0

“2 Kasım Kılıçdaroğlu Başbakan Olacak”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş Milletvekili adayı Avukat İnan Kesen Parti binasında yaptığı açıklamasında seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

CHP Kahramanmaraş Milletvekili adayı Avukat İnan Kesen açıklamasında "Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı 2 Kasım sabahı Türkiye Cumhuriyeti'nin yeni Başbakanı olacak olan Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu 11 Ekim Pazartesi günü Saat 11: 00 Elbistan İlçemizde coşkulu büyük bir miting yapacaktır. Mitinge tüm Elbistan, Göksun, Ekinözü,Nurhak, Afşinli hemşerilerimizi bekliyoruz dedi.

Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu Elbistan Mitinginden sonra Afşin, Göksun, Andırın, Türkoğlu, Kahramanmaraş Merkez'de Halkımızı selamlayacak arkasından ise saat 17:00'de Pazarcık İlçemizde Bir Miting Yapacaktır dedi.

1 Kasım tarihinde yapılacak olan seçimin ülkemizin birliği, beraberliği için kardeşliği için demokrasi için ne kadar önemli olduğunu hepiniz biliyorsunuz. Hepiniz görüyorsunuz. Bizler Cumhuriyet Halk Partisi olarak bütün vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz ve kendi parti programımızı anlatıyoruz. Gittiğimiz her yerde Cumhuriyet Halk Partisi'nin programı konuşuluyor,  Ramazan ve Kurban Bayramlarında emeklilerimize birer maaş ikramiye verilecek. Bu önemli projelerimizden bir tanesidir.  Cumhuriyet Halk Partisi'nin gerçekten çok önemli projeleridir. Cumhuriyet Halk Partisi iktidara yürüyor, ayrıca ülkemizde yaklaşık sekiz yüz bin taşeron işçi var, bu taşeron işçilerimize kadro verilecek. Hepsinin en düşük maaşları 1500 TL olacak buda Cumhuriyet Halk Partisi'nin önemli projelerinden birsidir. Çiftçilerimize müjdemiz var, üretime katkı olsun diye çiftçilerimize mazotu 1,80 Kuruşa düşüreceğiz. Bu ülkede sosyal devleti Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında yerleştireceğiz.

Cumhuriyet Halk Partisi iktidara geliyor bütün vatandaşlarımızdan bütün Kahramanmaraşlılardan Bütün Elbistanlılardan Cumhuriyet Halk Partisi'ne sahip çıkmalarını istiyoruz.  Kahramanmaraş'ımızın ve Elbistan'ımızın ciddi sorunları bulunmaktadır.  Kahramanmaraş'ın en önemli sorunlarının başında işsizlik gelmektedir dedi.

CHP PM üyesi Tuncay Özkan, İle Birlikte Kahramanmaraş'ta Seçim Çalışmalarına devam eden Milletvekili adayı Bilge Kağan Taşkesen Açıklamasında CHP İzmir Milletvekili ve  PM üyesi Tuncay Abimiz ile birlikte Bugün Kahramanmaraş'ta esnafları Ziyaret ediyoruz Halkımız Partimize Çok önem veriyor artık  "Türkiye`de faşizm, Türkiye`de baskı, zorbalık geri adım attıysa CHP sayesindedir. Özgürlüğün, demokrasinin, adaletin ve barışın bekçisi CHP`dir. Cumhuriyet Halk Partisi varsa umut vardır.'' dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi, parti meclisi üyesi Tuncay Özkan seçim çalışmalarına katılmak üzere Kahramanmaraş'a geldi.

Partililerle Birlikte Kahramanmaraş'ta esnaf Ziyareti yapan Taşkesen  , 1 Kasım'da yapılacak genel seçimlerin ülkenin geleceği açısından çok önemli olduğunu belirtti.

Taşkesen , "Cumhuriyet Halk Partisi olarak 1 Kasım seçimlerinden sonra memleketimizin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine bütün vatandaşlarımızla birlikte el ele gönül gönüle barışı, huzuru, kardeşliği ve refahı biz getireceğiz" dedi.

Taşkesen , "Öncelikle seçimlerde her vatandaşın mutlaka oyunu kullanması gerekir. Cumhuriyet Halk Partisi olarak 1 Kasım seçimlerinden sonra memleketimizin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine bütün vatandaşlarımızla birlikte el ele gönül gönüle barışı, huzuru, kardeşliği ve refahı biz getireceğiz.. Yeter 'ki bize inanın güvenin, destek verin. Bu ülkenin CHP iktidarına ihtiyacı var "diye konuştu. (HABER MERKEZİ)


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

30.3° / 16.7°

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticaretinden hapis cezası bulunan şahıs yakalandı