Tarih: 12.10.2015 12:30

“MİT Milletvekillerini Takip Etmeyi Bıraksın”

Facebook Twitter Linked-in

Ankara`da Gar Meydanı`nda düzenlenen bombalı saldırıda yaşımını yitirenlerden Ali Deniz Uzatmaz`ın cenazesi, Mersin`de oturan ailesi tarafından teslim alınarak memleketleri Kahramanmaraş`ın Pazarcık İlçesi`ne getirildi. Mersin`de muhasebeci, 2 çocuklu Ogün ve Nebahat çiftinin en büyük oğlu Ali Deniz Uzatmaz için ilçeye bağlı Narlı Mahallesi`ndeki cemevinde cenaze töreni düzenlendi. Törene; Uzatmaz`ın annesi Nebahat, babası Ogün, tek erkek kardeşi Umut, yakınları, arkadaşları ve CHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Gökdağ ile CHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Ali Öztunç'un yanı sıra çok sayıda kişi katıldı. Uzatmaz`ın cenazesi, burada kılınan cenaze namazı ardından Osmandede Mahallesi`ndeki mezarlıkta toprağa verildi.

Cenazeye katılan CHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Gökdağ, ''Yüzde 100 istihbarat zafiyeti de var, güvenlik zafiyeti de var. Milli İstihbarat Teşkilatı ne işe yarar? Milli İstihbarat Teşkilatı`na 5 dakika mesafede 2 tane bomba patlıyor. MİT, CHP`li, HDP`li, MHP`li milletvekillerini takip etmeyi bıraksın bunların peşine düşsün.'' dedi.

CHP`Lİ GÖKDAĞ: BU İŞİN FAİLLERİ BULUNSUN

Cenaze törenine katılan CHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Gökdağ, barış, kardeşlik ve sevgiden vazgeçmeyeceklerini kaydederek, şöyle dedi:

''Türkiye bunları hak etmiyor. Ülkemizi karanlık günlere taşımak isteyen şer güçleri maalesef iş başında. Gencecik bir kardeşimizi bugün barış yolunda toprağa verdik. `İnadına barış` diyeceğiz, barış, kardeşlik, sevgiden vazgeçmeyeceğiz. Bu ülkeyi karanlık günlere götürmek isteyenlerin provokasyonlarına da gelmeyeceğiz. Eğer bu işin failleri bulunmazsa; bu hükümet, Tayyip Erdoğan, Davutoğlu bunun altında kalır. Bir an önce bu işin faillerini, arkasındaki güçleri bulmaları gerekiyor. Eğer bulmuyorlarsa her şeye hakim olan, `İznimiz olmadan sinek uçmaz` diyen bir devlet anlayışında eğer böyle büyük bir olayın, böyle bir katliamın failleri bulunuyorsa bunun herkes kendi kendine sorması gerekir ve altında kalırlar bunun.'' (HABER MERKEZİ)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —