Öztunç, Merkeze ve Elbistan
Siyasi 19.10.2015 16:51:32 0

Öztunç, Merkeze ve Elbistan'a irtibat ofisleri açıyor

CHP Kahramanmaraş birinci sıra Milletvekili adayı Ali Öztunç, Dulkadiroğlu ilçesinin Elmalar, Demirciler, Denizli, Maksutuşağı ve Seyrantepe köyleri ile birlikte Türkoğlu İlçesinin Beyoğlu Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek Milletvekili Seçildiğ

 Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Milletvekili adayı Ali Öztunç mahalle gezilerine devam ediyor. Dulkadiroğlu İlçesinde mahalleleri tek tek dolaşan Öztunç'a vatandaş yoğun ilgi gösterdi.

Seçim çalışmalarına devam eden Öztunç Mahallerde yaptığı Konuşmasında "Yapılacak milletvekilliği genel seçimleri, Türkiye için çok önemlidir. 13 yıldır AKP bu ülkeyi yönetiyor. İktidar; yargısıyla, ordusuyla ve tüm kurumlarıyla kavgalıdır. Hukuk düzenini alt üst etmiş durumdadır.

Bu seçimlerde 1 oy bile bizim için çok önemli ve ülkenin geleceği için 1 günümüzü feda edeceğiz. Sandıklarımıza sahip çıkmamız gerekiyor. Sandık sonuçları açıklanıncaya kadar herkesin üzerine düşeni yapması gerekiyor. Hiçbirimizin şahsi beklentileri yok. Hepimiz Kahramanmaraş'ın için Türkiye İçin çocuklarımızın geleceği için beklenti içerisindeyiz dedi.

Daha sonra konuşmasında Şu Şekilde devam eden Öztunç ,Kahramanmaraş Merkeze ve Elbistan İlçesine açacağım irtibat ofis ile vatandaşlarımızın sorunlarını daha yakından takip edeceğiz irtibat ofisinde Danışman arkadaşlar gelen vatandaşlarımızın sıkıntılarını dertlerini dinleyecek çözüm yolları bulacak bana iki günde bir rapor halinde gönderecekler böylelikle, vatandaşlarımızın bizlere ulaşmadığı zaman danışman arkadaşlarımız Yardımcı olacak, Bizler Mecliste oluruz Toplantıda Olursak telefonlara bakmazsak vatandaşlarımıza ayıp olur bunun için bir karar aldım Elbistan İlçesine irtibat ofisi O Bölgedeki İnsanlarımıza yardımcı olacak Kahramanmaraş Merkeze Açacağımız  irtibat ofisi ise bu bölgeye hitap edecek  ‘Vekilimize ulaşamadık' problemini ortadan kaldıracağını söyledi. 

"Milletvekili seçilmem halinde Kahramanmaraş Merkez ve Elbistan İlçesine oluşturacağım ofis yoluyla vatandaşların bana dilediklerinde kolaylıkla ulaşabilmelerini sağlayacağım.  Ben Haftanın belirli günlerin de Kahramanmaraş'ta ve İlçelerinde Hemşerilerimle birlikte olacağım.  Ben ve Danışman Arkadaşlarımız Dertlerinizi dinleyerek en kısa zamanda sonuçlandırmak için çalışacağım. Vekilimize ulaşamadık sorunu asla yaşanmayacaktır. (HABER MERKEZİ)

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

22.2° / 11.4°

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticaretinden hapis cezası bulunan şahıs yakalandı