Başkan Erkoç Pazarcık'ta Muhtarlarla Buluştu

Başkan Erkoç Pazarcık

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Pazarcık ilçesinde mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

 Pazarcık 112 Acil Servis İstasyonu açılışının ardından muhtarlarla bir toplantı yapan Başkan Erkoç, Büyükşehir Belediyesi olarak muhtarlarla istişareye önem verdiklerini ifade etti.

Kahramanmaraş'ın Büyükşehir olmasının ardından köylerin mahalleye döndüğünü ifade eden Başkan Erkoç: "Köylerden mahalleye dönen yerleşim birimlerinde yaşanan sıkıntıları biliyoruz. Bundan dolayı da öncelikli olarak grup yollarında yaşanan sıkıntıları çözüme kavuşturuyoruz. Grup yollarımızda sıcak asfalt yaparak vatandaşlarımızın şehre ulaşımını kolaylaştırdık. Sıkıntıları aciliyet durumuna göre imkanlarımız dahilinde çözüme kavuşturuyoruz. Sizlerden gelen talep ve istekleri de göz ardı etmeyerek bir bir çözüme kavuşturuyoruz" dedi.

Başkan Erkoç, muhtarlardan gelen talepleri tek tek not ettirerek sıkıntıların en kısa süre içinde çözüme kavuşturacaklarını söyledi. (HABER MERKEZİ)



Kahramanmaraş Motofest’i 3 günde 78 bin vatandaş ziyaret etti
Onikişubat Belediyesi’nin ‘Yüzmeyi Bizimle Keşfet’ kursu başlıyor
Geben Vadisi Artık Milli Park!
Kipaş Holding, İSO 500 Listesinde Dört Şirketiyle Yerini Aldı
Kahramanmaraş, Etnospor Kültür Festivali’nde Göz Kamaştırdı
Başkan Hanifi Toptaş’tan Kahramanmaraş İstiklalspor’a Tebrik Mesajı
Büyükşehir, İstiklalspor’un Şampiyonluk Yolculuğunu Dev Ekranda Sporseverlerle Buluşturdu
Büyükşehir’den Dulkadiroğlu’na Gençlik Merkezi
Nurhak’ta Tatlar ve Yeni Mahalle’yi Karayoluna Bağlayan Arter Genişletiliyor
Ergonomik Çalışma Masası ile Konforlu Çalışma Alanları
TUSAŞ Yatırımında Sona Gelindi
“Altı Üstü Bilinç” adlı oyun büyük beğeni topladı
KSÜ’de “Doğu Türkistan Söyleşisi” düzenlendi
Canlı Hayvan Borsası’nda Kurban Satış Yerleri Kiralama İşlemi 15 Mayıs’ta Başlayacak
Başkentte Kahramanmaraş Rüzgârı