Tarih: 24.10.2015 15:58

28 Ekim'den itibaren İstanbul'a uçuşlar tek sefer

Facebook Twitter Linked-in

İşadamı Ejder Karaboğa, 17.08.2015 tarihli gazetemizde yayınladığımız açıklamalarında Kahramanmaraş'tan İstanbul'a uçuş saatlerinin kasıtlı olarak değiştirildiğini, bunun sonucunda yolculuk talebi azalacağından uçuş seferlerinin de azalacağını ve daha sonra seferlerin tamamen kaldırılacağını iddia etmişti.

Seyahat firmalarından alınan bilgilere göre Kahramanmaraş'tan İstanbul'a uçuşlar 28 Ekim 2015 tarihinden itibaren, haftada 6 güne ve tek sefere inecek. Uçuş tablosu ise şöyle,

Çarşamba, Perşembe, Cumartesi; İstanbul - Kahramanmaraş 15:30
Kahramanmaraş - İstanbul 18:10

Pazartesi, Salı, Cuma; İstanbul - Kahramanmaraş 06:40
Kahramanmaraş - İstanbul 09:25

"UÇUŞ SAATLERİ KAHRAMANMARAŞ'A YAKIŞMIYOR"

Bu uçuş planlaması yüzünden Kahramanmaraş'tan İstanbul'a günü birlik yolculukların imkansız olduğunu ifade eden İşadamı Ejder Karaboğa, "Varış ve dönüş saatlerinin birbirine bu kadar yakın olması İstanbul gibi büyük bir şehir için doğru değil. İstanbul'da şehir içi yolculuklar varış ve dönüş saatleri arasındaki zaman diliminden daha fazla. Kahramanmaraş " İstanbul uçuş seferleri arasındaki bu uyumsuzluk yüzünden Gaziantep'e uğramadan İstanbul yolculuğu yapmamız mümkün değil. Bu Kahramanmaraş için bir kayıp. Kahramanmaraş'a bu denli düzeysiz uçuş saatleri yakışmıyor. Her geçen gün seferlerin artması gerekirken seferler iptal ediliyor." dedi. (SAFA GAYRET)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —