MHP İlçe Başkanı Akpınar; Görevimizi yerine getireceğiz
Gündem 18.11.2015 11:42:20 0

MHP İlçe Başkanı Akpınar; Görevimizi yerine getireceğiz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, 1 Kasım seçimlerini değerlendirirken "Halkımızın bize verdiği görevi yerine getireceğiz” dedi.

Kendi eksiklerini görmekten kaçmayan bir teşkilat olduklarını belirten Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, "Dulkadiroğlu İlçe Teşkilatı olarak eksiklerimizin nerelerde olduğunu, hatalarımızın olup olmadığını kendi içimizde eleştiriyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi, Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu İlçesi'nde çalışmalarına yılmadan, yıkılmadan devam edecek. Bilindiği gibi iktidar partisinin imkanları ile Milliyetçi Hareket Partisi'nin imkanlarının aynı ölçüde olmadığını herkes kabul ediyordur. Kahramanmaraşlı hiçbir işadamından, yerel yönetimlerden destek alamadan bir seçim geçirdik, yıkılmadık, ayaktayız." dedi.

Milletimiz için canla başla çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Akpınar, "Halk bize muhalefet olma yetkisi verdi, bu yetkimiz gereği iktidarın icraatlarını takip ederek milletimizin en doğru hizmetleri alması için sürekli çalışacağız." dedi.

"BERTİZ BÖLGESİNE HİZMET EDEBİLECEK BİR HASTANE YOK"

Seçim öncesinde ve sonrasında Bertiz Köylerine sıklıkla ziyaretler yaptıklarını ifade eden Akpınar, "Bertiz Bölgesindeki hemşerilerime kırgın değilim, Kahramanmaraş'ta iktidare en çok oy veren bölgelerden olan Bertiz Köylerine gerçekleştirdiğimiz ziyaretler sonucunda gördük ki, Bertiz Bölgesine hizmet edebilecek bir hastane yok, sağlık ocağına doktorun haftada sadece 2 gün geliyor, nüfus bakımından oldukça büyük olan Bertiz Bölgesinde acil tıbbi müdahale gerektiren bir hastalık ya da kaza yaşansa tıbbi müdahale 1 saatten erken ulaşamaz. Bertiz Bölgesine hitap edecek bir lise  yok. Biz vatandaşlarımızın iradesine saygı duyuyoruz ama vatandaşımızın verdiği oya karşılık almadığı hizmeti sorgulamak, dile getirmek zorundayız. Biz görevimizin başında olacağız ve iktidarın eksikliklerini gündeme getireceğiz. 7 Haziran seçimlerinden önce AKP'li bir Milletvekili "Biz vatandaşı borçlandırıp sonra oyunu alıyoruz" dedi. Maalesef 7 Haziran'dan bugüne gelen bu sürede vatandaşlarımız terör belasıyla, ekonomik sıkıntılarla baş başa bırakılmış netice böyle bir tablo çıkmıştır." dedi. (SAFA GAYRET)


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

15.9° / 5.1°

Başkan Görgel: “1,3 Milyar TL’lik Yatırımla Yeni Ekinözü’nü İnşa Ediyoruz”

Görgel: “Elbistan’a 5,5 Milyar TL’nin Üzerinde Yatırım Kazandıracağız”

Kahramanmaraş’ta Otodan Hırsızlık Yapan 3 Şahıs Yakalandı

Kahramanmaraş’ta Hapis Cezası ile Aranan Şahıs Yakalandı

Kahramanmaraş’ta sahte reçete operasyonu

Akpınar, “Esnaf Kan Ağlarken Biz Gülemeyiz “

Yeni Geçici Çarşının Kurulumu Hızla Sürüyor

Cinsel İstismar Suçundan Hapis Cezası ile Aranan 2 Şahıs Yakalandı

KMTSO Başkanı Buluntu’dan Mücbir Sebep Çağrısı!

Başkan Görgel: “Şehrimizin 100 Yıllık İhtiyacını Karşılayacak Altyapı Yatırımı Kazandırıyoruz”

Kahramanmaraş’ta Hapis Cezası ile Aranan 2 Şahıs Yakalandı

Kahramanmaraş’ta Karaca Ve Geyik Trofesi Kaçakçılığı Operasyonu

Ağustos Fuarının Etkinlik Takvimi Yayınlandı

KASKİ’de 6 Daire Başkanı Değişti

Onikişubat ve Dulkadiroğlu’nda 18 Mahallede Su Kesintisi Yaşanacak!

Kahramanmaraş’ta Zeytin tenekesine gizlenmiş uyuşturucu madde ele geçirildi

Kahramanmaraş’ta Sahte İçki Operasyonu

Kahramanmaraş’taki 141 Bin Emekli İçin İmzalar Atıldı

Fırnız da ki Orman yangınına GEAK desteği

Kahramanmaraş’ta Huzur Operasyonları