Vali Güvençer; Kahramanmaraş Şair ve Yazarların Şehri!

Kahramanmaraş Valilik Makamında, Gazeteci-Yazar Bekir Doğan, Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer'e yazmış olduğu kitaplardan özel imzalayarak sundu.

Vali Güvençer; Kahramanmaraş Şair ve Yazarların Şehri!

     Gazeteci- Yazar Bekir Doğan tarafından kaleme alınan: " Basın Sansür" Osman Sayın " ve yeni kitabı " Dutun Faydaları " isimli kitaplarından valimiz Mustafa Hakan Güvençer'e ismini yazarak imzalayan Bekir Doğan  kitaplarını sundu.

     Gazeteci Neşe Yıldızhan, Mehmet Fiskeci, Adem Gemci, Halil Hınaz, İsmail Koyuncu ve Bekir Doğan önceki gün Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer'i makamında ziyaret ederek bir süre memleket meseleleri üzerine sohbet ettiler.

     Kitapların takdiminde kısa bir konuşma yapan Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer:" Geçtiğimiz hafta Kayınvalidesi Emine Sarı'yı kayıp eden Gazeteci Bekir Doğan ve Kahramanmaraş Gazetesi Sahibi Gülay Doğan'a taziyelerini tekraren sunarak:" Kahramanmaraş Şair ve Yazarlar kenti , Kahramanmaraş'ta her ailede bir şair var , bir yazar var bu güzel bir kaynak, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyemizin 2. Düzenlediği kitap Fuarı da bununla örtüştü.. Fuar süresince kitap fuarındaki stantları tek tek gezdim, ola bildiğince kitap aldım, hepsi bir birinden güzel, Kahramanmaraş artık bu fuarı ulusalarası yapmalı , şairler ve yazarlar kentine yakışanda bu olacaktır.. Bekir Doğan beyin bu kitaplarında zevkle okuyacağım,"  diyerek teşekkür etti. (HABER MERKEZİ)



1

Büyükşehir’den Eylül Ayında İhtiyaç Sahiplerine 17 Milyon TL’lik Nakdi Destek

2

Özel Gereksinimli Şerefcan’ın Ulaşım Sorunu Büyükşehir’le Çözüldü

3

KMTSO Başkanı Buluntu: “İş Dünyamızın Sesi Olmaya ve Yükünü Hafifletmeye Devam Edeceğiz “

4

Kahramanmaraş İstiklal Spor, Maçlarını Avşar Yerleşkesinde Oynayacak

5

KSÜ’den 7 Öğretim Üyesi “Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları” Listesinde