Gündem

Gündem Haberleri

Emekliye TOKİ Müjdesi

Emekliye TOKİ Müjdesi

Türkiye Emeklileri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Mehmet Nalbantbaşı, gazetemize yaptığı açıklamalarda emeklilere yönelik TOKİ planı hakkında bilgi verdi.

TOKİ'nin yürürlüğe geçirdiği "Emeklilere Toplu Konut" projesinin Türkiye'nin 17 ilinde uygulandığını, talep geldikçe diğer illerde de uygulanacağını belirten Türkiye Emeklileri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Mehmet Nalbantbaşı, "Şu ana kadar talepte bulunan Kahramanmaraşlı emekli sayımız 7.900'ü geçti. Bu yazılı talepleri Kahramanmaraş Valiliğimize ilettik. Bu talep başvurusunun ardından 500'ü aşkın yeni başvuru daha geldi. Bunları da Valiliğe ileteceğiz. 17 ilde yapıldığı gibi emeklilere yönelik TOKİ çalışması Kahramanmaraş'ta da yapılacak diye umuyoruz." dedi.

"İLÇELERDEN DE BAŞVURU VAR"

İlçelerden de başvurular geldiğini vurgulayan Nalbantbaşı, "Bu TOKİ planı medyada yer aldığından itibaren Kahramanmaraş İlçelerimizden de kayda değer başvuru var. Bir ilçeden 300'ü aşkın başvuru aldığımız oluyor." dedi.

"YER ÖNERİLERİNDE BULUNDUK"

Bu TOKİ projesi için yetkililere yer önerdiklerini de belirten Nalbantbaşı, "Önerdiğimiz yer bu gibi bir yapı için uygun mudur bilmiyoruz ancak, hazineye ait olduğunu öğrendiğimiz bir yeri yetkililere önerdik." dedi. (SAFA GAYRET)



Sular Sağlık’tan Anlamlı Ziyaret
Elmalar’ın İçmesuyu Sorununa 15 Milyonluk Yatırım
Zeytin Üretimine Değer Katacak Seminer Büyük İlgi Gördü
TKDK'DAN Döngel'e İlk Turizm Desteği
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. KSÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi Öğrencileriyle Kariyer Buluşmasında Bir Araya Geldi
İstiklal’in Minik Yüreklerinden Türk Polis Teşkilatı’na Anlamlı Ziyaret
Hilmi Çalkaya, Kahramanmaraş İnşaatçılar Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Madalya Günü Coşkusu Kıraç Konseriyle Taçlandı
Pazarcık ilçe emniyet müdürü vefat etti
Onikişubat Belediyesi’nden Ramazan ayında gönüllere dokunan hizmetler
Sümbüllü Kavşağı – Batı Çevre Yolu Bağlantı ile Sanayi Kavşağı projelerinde ilk adımlar atıldı
KMTSO Geleneksel İftar programı ve genişletilmiş meclis toplantısı gerçekleştirildi
Ekinözü’nde Gönül Sofrası Kuruldu, Yeni Müjdeler Paylaşıldı
Bölgenin en büyük eğlence merkezi açılıyor
Görgel ‘Hedefimiz, Kahramanmaraş’ın içmesuyu geleceğini garanti altına almak”