Başkan Erkoç Hobi Bahçesini Gezdi

Başkan Erkoç Hobi Bahçesini Gezdi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yapımı devam eden Hobi Bahçelerini gezdi

Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü tarafından yapımı devam eden hobi bahçelerini inceleyen Başkan Erkoç: "Şu anda hobi bahçelerimizi kurduğumuz inşaat alanındayız. 30 Mart seçimlerinde vatandaşlarımıza söz vermiştik. Vatandaşlarımızın tarımsal hizmetlerle uğraşacağı bir alan oluşturuyoruz. 80 bin metrekare üzerine yaklaşık 350 adet hobi evi yapıyoruz. Yaptığımız incelemelerde yapılan çalışmalarda 308 adedinin ev betonu dökülmüş ve 15 tanesinin de ahşap hobi evi montajı yapıldı. Vatandaşlarımız burada her türlü tarımsal faaliyeti gerçekleştirebilecekler. Her biri 85 metrekare olacak olan hobi bahçelerinin 15 metrekaresi hobi evi diğer kısmı ise bahçe olacak.

Özellikle bağı, bahçesi ve toprağı olmayan vatandaşlarımızın toprağa olan hasretini gidermek, tarımsal faaliyetlere olan hasretini giderme amaçlı olacak bu alanlar. Burası merkezi bir yönetim sistemli olacak. Çocuk oyun parkları olacak. Vatandaşlarımızın çocuklarıyla birlikte rahat bir zaman geçirebilecekleri bir alan olacak.

Önümüzdeki günlerde buranın tahsisi için vatandaşlarımızın taleplerini değerlendirmek üzere ilan edeceğiz ve vatandaşlarımızın taleplerini değerlendireceğiz. Ve gelen talepler doğrultusunda da bu tür alanları artıracak durumumuz mevcuttur" diye konuştu. (HABER MERKEZİ)



Sular Sağlık’tan Anlamlı Ziyaret
Elmalar’ın İçmesuyu Sorununa 15 Milyonluk Yatırım
Zeytin Üretimine Değer Katacak Seminer Büyük İlgi Gördü
TKDK'DAN Döngel'e İlk Turizm Desteği
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. KSÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi Öğrencileriyle Kariyer Buluşmasında Bir Araya Geldi
İstiklal’in Minik Yüreklerinden Türk Polis Teşkilatı’na Anlamlı Ziyaret
Hilmi Çalkaya, Kahramanmaraş İnşaatçılar Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Madalya Günü Coşkusu Kıraç Konseriyle Taçlandı
Pazarcık ilçe emniyet müdürü vefat etti
Onikişubat Belediyesi’nden Ramazan ayında gönüllere dokunan hizmetler
Sümbüllü Kavşağı – Batı Çevre Yolu Bağlantı ile Sanayi Kavşağı projelerinde ilk adımlar atıldı
KMTSO Geleneksel İftar programı ve genişletilmiş meclis toplantısı gerçekleştirildi
Ekinözü’nde Gönül Sofrası Kuruldu, Yeni Müjdeler Paylaşıldı
Bölgenin en büyük eğlence merkezi açılıyor
Görgel ‘Hedefimiz, Kahramanmaraş’ın içmesuyu geleceğini garanti altına almak”