Kuzey Kuşaklama Kanalı Görüşüldü

Kuzey Kuşaklama Kanalı Görüşüldü

DSİ 20. Bölge Müdürü Mevlüt Aydın ve beraberindekiler Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç'u ziyaret ettiler.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette DSİ 20. Bölge Müdürü Mevlüt Aydın Başkan Erkoç'a Kahramanmaraş Kuzey Kuşaklama Kanalı'yla alakalı bilgiler aktardı.

Bölge Müdürü Aydın yaptığı açıklamada: "Kahramanmaraş Kuzey Kuşaklama Kanalı İnşaatının sözleşmesini yüklenici firma ile imzaladık. Bu sözleşme gereği 5.215.000 TL bedelle ihale edilen Proje kapsamında 1200 m kâgir duvarlı kanal, 1742 m bir tarafı trapez diğer tarafı kâgir duvarlı kuşaklama kanalı ve 10 adet menfez yapılacaktır. Projenin 6.500.000 TL'ye mal olması beklenmektedir.

Proje ile Şehirde yaşayan halkın can ve mal güvenliği sağlanmaya çalışılacak ve suyun taşıdığı malzemelerden dolayı yolların bozulması önlenecek" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Erkoç: "Şehrimizin taşkınlardan korunması için ihalesi yapılan ve yapım çalışmaları başlayacak olan kuzey kuşaklama kanalımız ve şehrimizin içinden geçen ıslahı yapılmamış derelerin ıslah çalışmalarını DSİ Bölge müdürümüz ve ekibi istişare ettik. Verdikleri bilgilerden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" diye konuştu. (HABER MERKEZİ)



Elmalar’ın İçmesuyu Sorununa 15 Milyonluk Yatırım
Zeytin Üretimine Değer Katacak Seminer Büyük İlgi Gördü
TKDK'DAN Döngel'e İlk Turizm Desteği
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. KSÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi Öğrencileriyle Kariyer Buluşmasında Bir Araya Geldi
İstiklal’in Minik Yüreklerinden Türk Polis Teşkilatı’na Anlamlı Ziyaret
Hilmi Çalkaya, Kahramanmaraş İnşaatçılar Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Madalya Günü Coşkusu Kıraç Konseriyle Taçlandı
Pazarcık ilçe emniyet müdürü vefat etti
Onikişubat Belediyesi’nden Ramazan ayında gönüllere dokunan hizmetler
Sümbüllü Kavşağı – Batı Çevre Yolu Bağlantı ile Sanayi Kavşağı projelerinde ilk adımlar atıldı
KMTSO Geleneksel İftar programı ve genişletilmiş meclis toplantısı gerçekleştirildi
Ekinözü’nde Gönül Sofrası Kuruldu, Yeni Müjdeler Paylaşıldı
Bölgenin en büyük eğlence merkezi açılıyor
Görgel ‘Hedefimiz, Kahramanmaraş’ın içmesuyu geleceğini garanti altına almak”
Andırınlılar Büyükşehir’in İftar Sofrasında Buluştu