Gündem

Gündem Haberleri

Remzi Sırma Emekli oldu

Kahramanmaraş Vakıfbank şubesinin çeşitli kademelerinde 26 yıl görev yapan Remzi Sırma emekliye ayrıldı.

Remzi Sırma Emekli oldu

24 Nisan 1990 yılında Kahramanmaraş'a gelerek ilk görev yeri olan ve sonrasında hiç bırakmadığı Vakıfbank'ta göreve başlayan Sırma, 18 Ocak 2016 tarihinde emekli oldu.

Yaklaşık 26 yıldan beri Kahramanmaraş'ta işi dolayısıyla ikamet eden,  memur, esnaf, siyaset, bürokrasi ve her kesimden insanların tanıyıp , sevdiği Kahramanamaraş'ın eniştesi olarak nam yapan Remzi Sırma, ilk çalıştığı kurum olan ve 26 yıl aralıksız devam ettiği Vakıfbank çarşı şubesinden emekli oldu.

Remzi Sırma gazetemize yaptığı açıklamada " Kahramanmaraş'ta 26 yıldır bulunuyorum. Çoluk çocuk burada oldu ve yetişti. Kütük olarak Siirt'li olmama rağmen, ben artık Kahramanmaraş'ın bir evladıyım. Kahramanmaraş'ı ve Kahramanmaraşlıları çok sevdiğim için görev değişikliği hiç istemedim. Ben kendimi bu memleketin çocuğu olarak hep gördüm ve göreceğim. Bu memleket için çalıştım ve çalışmaya da ömrüm kifayet ettiği kadar devam edeceğim.. Bana her zaman kol kanat olup sahip çıkan Kahramanmaraşlılara ve mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." Dedi. (HABER MERKEZİ)



1

Kahramanmaraş’ta Otodan Hırsızlık Yapan 3 Şahıs Yakalandı

2

Kipaş Tekstil, İnovalig Türkiye Yarışmasında İlk 5’te

3

Görgel: “Tüm Hemşehrilerimizi TEKNOFEST Heyecanını Yaşamaya Bekliyoruz”

4

Akpınar, “Pazar Günü Bertize Herkesi Davet Ediyorum,”

5

Görgel’den İbrahim Sarı’ya Teşekkür Belgesi