Başkan erkoç: “ihtiyaç sahiplerine hizmet ederken empati yapın”

Başkan erkoç: “ihtiyaç sahiplerine hizmet ederken empati yapın”

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü personelleri ile bir araya gelerek bir durum değerlendirmesinde bulundu.

Başkan Erkoç, Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü personellerine hitaben yaptığı konuşmasında: "Büyükşehir Belediyesi olarak imkanlarımız dahilinde ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz ve onlara anne-baba şefkati ile yaklaşacağız. Kahramanmaraş'ın tamamında, en ücra noktasında bile, soğukta üşüyen hiçbir kardeşimiz olmamalı. İhtiyaç sahipleriyle sıcak ve sürekli diyalog halinde olacağız ve onların ihtiyaçlarını karşılarken, hiçbir surette incitmeden, rencide etmeden, kendinizi onların yerine koyarak, empati yaparak çalışacağız.

Kendimize yapılmasını istemediğimiz hiçbir şeyi garip gurabaya da yapmamalıyız. Belediye Başkanı olarak bana nasıl davranıyorsanız, muhtaç kimselere de öyle davranacaksınız. Onların sorumluluğu bizim omuzlarımızda. Bu insanların sığınacakları en önemli yer Büyükşehir Belediyemizdir.

Sosyal Belediyeciliğin bir gereği olarak, sorumluluk alanımızda bulunan kimsesizlerin kimsesi olmaya ve ‘Halka hizmet Hakka hizmettir' düsturu ile çıktığımız bu yolda, aç yatan hiçbir vatandaşımız olmayıncaya, bacası tütmeyen hiçbir ocağımız kalmayıncaya kadar gece gündüz demeden çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz.

Sizlerden hizmetlerinizi aksatmadan, yardıma muhtaç kardeşlerimizi üzmeden, incitmeden ve rencide etmeden ihtiyaçlarını karşılamanızı istiyorum.

Yardıma muhtaç kardeşlerimizin, sobalarını tüttürdüğümüz sürece, karınlarını tok tuttuğumuz sürece en güzel hizmeti yerine getirmiş olmanın mutluluğunu yaşamış olacağız. Belediyenin bütün faaliyetleri bir yana sosyal yardım faaliyetleri bir yana" diye konuştu.

Başkan Erkoç daha sonra yapılan yardımlarla alakalı dosyaları inceleyerek, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. (HABER MERKEZİ)



Pazarcık Belediyesi İle Özel Sular Akademi Hastanesi Arasında İndirim Sözleşmesi İmzalandı
Onikişubat Belediyesi’nden personele Sağlıklı Yaşam Eğitimi
SOGEM’de Sosyal Girişimciliğe Başlangıç Eğitimi’ne Başvurular Başladı!
Görgel, Babalar Günü’nde Şehit Babaları ve Gazilerle Bir Araya Geldi
Görgel; “Tüm Ekiplerimizle Bayramda Sahada Görev Başındayız”
Gürsoy’dan Kurban Bayramı Mesajı
Karaca: "Türkoğlu'nda Gönülleri Birleştirelim!"
Onikişubat Yunus Emre Ortaokulu'ndan Bursluluk Sınavında Büyük Başarı
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.’den Kurban Bayramı Tedbiri
Kahramanmaraş Motofest’i 3 günde 78 bin vatandaş ziyaret etti
Onikişubat Belediyesi’nin ‘Yüzmeyi Bizimle Keşfet’ kursu başlıyor
Geben Vadisi Artık Milli Park!
Kipaş Holding, İSO 500 Listesinde Dört Şirketiyle Yerini Aldı
Kahramanmaraş, Etnospor Kültür Festivali’nde Göz Kamaştırdı
Başkan Hanifi Toptaş’tan Kahramanmaraş İstiklalspor’a Tebrik Mesajı