Tarih: 19.03.2016 09:29

Başkan ERKOÇ'tan Rıdvan Hoca Vakfı'na ziyaret…

Facebook Twitter Linked-in

Vakıf başkanı Osman KURTOĞLU ve Mütevelli Heyeti adına Seyfi PINARBAŞI'nın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyaret oldukça verimli geçti. Vakıf Başkanı Osman KURTOĞLU Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet ERKOÇ'a şehirdeki hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Anadolu Platformu adına konuşan Seyfi PINARBAŞI, platformun yayınları hakkında Başkan ERKOÇ'a bilgi verdi. Özellikle ülkemizin güncel meselelerin platformun bakış açısını anlatan PINARBAŞI, "Oldukça kritik bir dönemden geçiyoruz. Ortadoğu'da sınırların yeniden çizildiği bir ortamda yaşananlara duyarsız kalamazdık" dedi. Yine, "Bu manada toplumu bilinçlendirme ve yönlendirme çalışmaları kapsamında kitaplar ve yayınlar çıkardıklarını belirtti". Sadece Türkiye'yi değil Ortadoğu'yu da kapsayan çalışmalarda Arapça, Türkçe, Kürtçe eserler ortaya koyduklarını ifade eden PINARBAŞI "Özellikle Suriyeli muhacir kardeşlerimizin eğitim çalışmalarında kullanabilecekleri Arapça müfredatlar geliştiriyoruz" dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet ERKOÇ ise, "şehrimiz kültürel açıdan oldukça hareketli bir pozisyonda. NBunda hiç kuşkusuz başta Rıdvan Hoca Vakfı olmak üzere sivil toplumun büyük bir payı var. Biz STK'ları önemsiyoruz. Bu manada insanımıza faydalı olması adına ne varsa desteklerimizle STK'ların yanında olduk olmaya da devam edeceğiz. Yine STK'lar ile birlikte şehrimizdeki 65 bin muhacir kardeşimize ulaşmaya çalışıyoruz. Bu alan da önümüze gelecek her türlü projeye de destek vermeye hazırız" dedi.

Daha sonra Başkan ERKOÇ'a Rıdvan Hoca Vakfı adına Anadolu Platformu yayınlarından oluşan hediyeler takdim edildi.  (Haber Merkezi)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —