Büyükşehir'den Yetim Dayanışmasına Destek

Büyükşehir

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İnsani Yardım Vakfı ile ortaklaşa düzenlediği Yetim Dayanışma Programı Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Gençlik Merkezi'nde düzenlenen programa katılarak çocuklarla bir araya geldi.

Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla İHH Kahramanmaraş Şubesi tarafından gerçekleştirilen etkinlikte Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelliler Şube Müdürlüğü gönüllüler ekibi tarafından palyaço kıyafetleri ile çocukları eğlendirdiler.

Etkinlikte aynı zamanda çocuklara öğle yemeğinin yanı sıra Pamuklu Şeker, Patlamış Mısır, Meyve Suyu gibi ikramlarda bulunuldu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç etkinlikte, çocuklara; Satranç Takımı, Yap-boz, futbol topu ve ayıcık gibi çeşitli hediyeler dağıttı. (Haber Merkezi)



Düğünde buzağı hediye edildi
Pazarcık Belediyesi İle Özel Sular Akademi Hastanesi Arasında İndirim Sözleşmesi İmzalandı
Onikişubat Belediyesi’nden personele Sağlıklı Yaşam Eğitimi
SOGEM’de Sosyal Girişimciliğe Başlangıç Eğitimi’ne Başvurular Başladı!
Görgel, Babalar Günü’nde Şehit Babaları ve Gazilerle Bir Araya Geldi
Görgel; “Tüm Ekiplerimizle Bayramda Sahada Görev Başındayız”
Gürsoy’dan Kurban Bayramı Mesajı
Karaca: "Türkoğlu'nda Gönülleri Birleştirelim!"
Onikişubat Yunus Emre Ortaokulu'ndan Bursluluk Sınavında Büyük Başarı
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.’den Kurban Bayramı Tedbiri
Kahramanmaraş Motofest’i 3 günde 78 bin vatandaş ziyaret etti
Onikişubat Belediyesi’nin ‘Yüzmeyi Bizimle Keşfet’ kursu başlıyor
Geben Vadisi Artık Milli Park!
Kipaş Holding, İSO 500 Listesinde Dört Şirketiyle Yerini Aldı
Kahramanmaraş, Etnospor Kültür Festivali’nde Göz Kamaştırdı