Temsili Başkan Ecem Esra Ceren Oldu

Temsili Başkan Ecem Esra Ceren Oldu

Her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, koltuğu temsili başkan Ecem Esra Ceren'e bıraktı.

Fatih İlkokulu 3/B sınıfı öğrencisi Ecem Esra Ceren, Sınıf Öğretmeni Şuayip Yakar ve Okul Müdürü Oktay Karageçen ile birlikte geldiği Büyükşehir Belediyesi'nde temsili başkan olarak makam koltuğuna oturdu.

Özel Kalem Müdürüne bir takım projeler yazdıran Temsili Başkan Ceren, daha sonra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Murat Demir'i arayarak, Özel Kalem Müdürüne projeler yazdırdığını ve bu projelerin takip edilerek hayata geçirilmesini istedi.

Büyükşehir Beleidye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ise 23 Nisan tarihinin önemine değinerek, gelecek nesillerin okuyan, araştıran bir nesil olduğunu ve bundan da gurur duyduğunu ifade etti.

Başkan Erkoç, temsili Başkan Ceren'e çeşitli hediyeler vererek tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.(Haber Merkezi)



Düğünde buzağı hediye edildi
Pazarcık Belediyesi İle Özel Sular Akademi Hastanesi Arasında İndirim Sözleşmesi İmzalandı
Onikişubat Belediyesi’nden personele Sağlıklı Yaşam Eğitimi
SOGEM’de Sosyal Girişimciliğe Başlangıç Eğitimi’ne Başvurular Başladı!
Görgel, Babalar Günü’nde Şehit Babaları ve Gazilerle Bir Araya Geldi
Görgel; “Tüm Ekiplerimizle Bayramda Sahada Görev Başındayız”
Gürsoy’dan Kurban Bayramı Mesajı
Karaca: "Türkoğlu'nda Gönülleri Birleştirelim!"
Onikişubat Yunus Emre Ortaokulu'ndan Bursluluk Sınavında Büyük Başarı
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.’den Kurban Bayramı Tedbiri
Kahramanmaraş Motofest’i 3 günde 78 bin vatandaş ziyaret etti
Onikişubat Belediyesi’nin ‘Yüzmeyi Bizimle Keşfet’ kursu başlıyor
Geben Vadisi Artık Milli Park!
Kipaş Holding, İSO 500 Listesinde Dört Şirketiyle Yerini Aldı
Kahramanmaraş, Etnospor Kültür Festivali’nde Göz Kamaştırdı