Kahramanmaraş şehidini son yolculuğuna uğurlandı

Kahramanmaraş şehidini son yolculuğuna uğurlandı

Darbe kalkışmasında Ankara Özel Hareket Daire Başkanlığında görevli Niyazi Ergüven (26), açılan hava saldırı sonucu hayatını kaybetti. Şehit Ergüven memleketi Kahramanmaraş'ta son yolculuğuna uğurlandı.

Darbe kalkışması sırasında Gölbaşı Özel Harekat Dairesi Başkanlığı'na yapılan saldırıda şehit olan polis memuru Niyazi Ergüven`in cenazesi, uçakla memleketi Kahramanmaraş'a getirildi.

Şehit Niyazi Ergüven`in cenazesi,  baba evinden helallik alındıktan sonra tekbirler eşliğinde tören alanına getirildi.
Ardından Şehit Niyazi Ergüven cenazesi Türkoğlu İlçesi`ndeki Asri Mezarlık önünde cenaze töreni düzenlendi.

Cenaze törenine; Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, AK Parti Kahramanmaraş milletvekilleri Celalettin Güvenç, İlker Çitil, İmran Kılıç, Mahir Ünal, Nursel Reyhanlıoğlu ve Uğur Dilipak, CHP İl Başkanı Esat Şengül, MHP İl Başkanı Süleyman Öner, şehidin babası İsmet, annesi, Seadet, kardeşleri Sema, Hüsne ve Mahmut Ergüven ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenaze töreni sırasında tabuta sarılan şehidin kardeşleri gözyaşları sel oldu. Şehidin ayakta durmakta dahi güçlük çeken babası İsmet Ergüven'i ise Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan teselli etti.

İl Müftüsü Muhammet Gevher tarafından ikindi vakti kıldırılan cenaze namazının ardından tekbirler ve dualar eşliğinde Asri Mezarlıkta toprağa verildi.
5 yıllık polis demokrasi şehidi 26 yaşındaki Niyazi Ergüven'in bekar olduğu 4 kardeş olduğu öğrenildi. Daha önce geçici görevli bulunduğu Diyarbakır Sur İlçesinde BTÖ ile mensuplarınca girilen çatışma esnasında bacağından ve kasık bölgesinden yaralanan Niyazi Ergüven'in GATA'da tedavisinin ardından taburcu olduğu öğrenildi.


Görgel; “Tüm Ekiplerimizle Bayramda Sahada Görev Başındayız”
Gürsoy’dan Kurban Bayramı Mesajı
Karaca: "Türkoğlu'nda Gönülleri Birleştirelim!"
Onikişubat Yunus Emre Ortaokulu'ndan Bursluluk Sınavında Büyük Başarı
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.’den Kurban Bayramı Tedbiri
Kahramanmaraş Motofest’i 3 günde 78 bin vatandaş ziyaret etti
Onikişubat Belediyesi’nin ‘Yüzmeyi Bizimle Keşfet’ kursu başlıyor
Geben Vadisi Artık Milli Park!
Kipaş Holding, İSO 500 Listesinde Dört Şirketiyle Yerini Aldı
Kahramanmaraş, Etnospor Kültür Festivali’nde Göz Kamaştırdı
Başkan Hanifi Toptaş’tan Kahramanmaraş İstiklalspor’a Tebrik Mesajı
Büyükşehir, İstiklalspor’un Şampiyonluk Yolculuğunu Dev Ekranda Sporseverlerle Buluşturdu
Büyükşehir’den Dulkadiroğlu’na Gençlik Merkezi
Nurhak’ta Tatlar ve Yeni Mahalle’yi Karayoluna Bağlayan Arter Genişletiliyor
Ergonomik Çalışma Masası ile Konforlu Çalışma Alanları