Kahveci, “Gençlik ve Tecrübeyi Birleştireceğiz”

Kahramanmaraş Barosu başkanlığına adaylığını açıklayan İsmail Kahveci, avukatlar ve gazetecilerle bir araya gelerek projelerini anlattı.

Kahveci, “Gençlik ve Tecrübeyi Birleştireceğiz”

Dört adayın başkanlık için yarışacağı seçim öncesi gerçekleştirilen toplantıya İsmail Kahveci'nin aday yönetim kurulu, destek veren avukatlar ve gazeteciler katıldı.

Hafta sonu Kahramanmaraş Barosu'nun seçimli genel kurulunun yapılacağını belirten Kahveci, "Hem büyüklerle hem de gençlerle bir bağlantı kurarak, gençlik ve tecrübeyi de birleştirerek yeniden aday olduk" dedi.

Görev aldığı takdirde birleştirici bir rol oynayacağını belirten İsmail Kahveci, "Görev yaptığım dördüncü dönemi devamı. Arkasından ne olur bilmiyorum. 2016-2018 dönemi için yeniden aday olduk Baro'ya. Hem büyüklerle hem de gençlerle bir bağlantı kurarak, gençlik ve tecrübeyi de birleştirerek yeniden aday olduk. Arkadaşlarımızın çoğu sen olmadan bu iş olmayacak şekline getirdiler iş. Burada ülkemizin nazik dönemden geçtiğini dikkate alarak birleştirici bir rol oynayacağız. Hukukun üstünlüğü için avukatlık mesleğinin geleceği için ve objektif olarak tüm arkadaşlarımıza eşit mesafede davranarak yeniden başkan olmayı planladık. 4 arkadaş yarışıyoruz. İnşallah bizim kazanacağımızdan hiçbir endişemiz yok. İlçeler olsun, Kahramanmaraş merkez olsun tüm öndeyiz. Tüm arkadaşların teveccühü bizde. Şu ortamda gösteriyor ki Baro'nun ilk kayıtlısı olan Ökkeş Bülent Kanadıkırık'dan son numarası olan genç arkadaşlarımıza kadar hepsi bizim yanımızda. Hiçbir endişemiz yok. Ben bu insanlara,  Kahramanmaraş'a, avukatlara ve ülkemize yararlı olmak için tüm çabayı harcayacağım. Projelerle geliyoruz, eksikler neler önce onları tespit edeceğiz" şeklinde konuştu.

"660 BİN LİRAYA ALDIK, ŞU ANDA 3-4 TRİLYON"

Şu anda ki Kahramanmaraş Baro binasının arsasını uzun çabalar neticesinde aldıklarını belirten Kahveci, 40-50 yıl ihtiyaçlara cevap verecek bir kompleksin yapıldığını söyledi.

Kahveci, "Arsayı biz uzun çabalar neticesinde aldık. Hazineye ait bir yerdi. Yandaki okulların parselasyonu ile birlikte harita mühendislerine yerini yapılandırdık. Ve sosyal tesis yeri olarak ayırdık. O dönem de 660 bin lira gibi bir rakamla almıştık. Şuan da 3-4 trilyonluk bir yerdir. Arkadaşlarıma helal olsun. 40-50 yıl ihtiyaçlara cevap verecek bir kompleks yapıldı. Metin Doğan kardeşimiz ve diğer arkadaşlarımızın çabasıyla üzerine Baro'lar Birliği tarafından bir bina tesis edildi. Biz şuanda oranın daha ekonomik kullanılması ve masraflarını daha asgariye indirmek için çaba sarf edeceğiz. Aynı zamanda Kahramanmaraşlı hemşerilerimiz de kafeteryasından, düğün salonu şeklinde kullanımından ne kadar yararlanırsa o konuya da azami önem göstereceğiz" dedi.



1

Kahramanmaraş’ta Tarihi Eser Kaçakçılığı Operasyonu

2

“Her Türlü Afet ve Acil Duruma Hazırız”

3

Kahramanmaraş’ta emlakçılık sektörüne yeni bir boyut geliyor!

4

Sinan Akçıl, Şarkılarıyla Unutulmaz Bir Gece Yaşattı

5

İstiklalspor Basketbol Takımı Fırtına Gibi Başladı! 77-66’lık Zafer