Büyükkızılcık'a 50 Km İçme Suyu Hattı

Büyükkızılcık

Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Göksun ilçesi Büyükkızılcık Mahallesinde 50 Kilometrelik içme suyu altyapısı yapıyor.

Kahramanmaraş'ın Büyükşehir Belediyesi olması ile birlikte "Alt Yapıda Sorunsuz Bir Kahramanmaraş" hedefi doğrultusunda Kahramanmaraş il genelinde birçok farklı noktada içme suyu ve kanalizasyon alt yapı çalışmalarına devam eden KASKİ, Göksun ilçesi Büyükkızılcık Mahallesinde de i 50 kilometre içme suyu hattı yapıyor.   Çalışmalar kapsamında mahallede 50 kilometrelik içme suyu şebekesinin yanı sıra bir adet deponun bakım onarımı da yapılacak. On kilometrelik kısmı tamamlanan çalışmaların bitmesi ile birlikte mahallede ve bağlı obalarda önceki yıllarda yaşanan içme suyu sorunun tamamen ortadan kalkması hedefleniyor. 

Göksun ilçesi Büyükkızılcık Mahalle Muhtarı Hüseyin Kocabaş yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek; "Mahallemizin içme suyu şebekesi uzun yıllar önce yapılmıştı, KASKİ Genel Müdürlüğüne ne zaman başvursak ilgilerini alakalarını eksik etmiyorlar. Daha önce mahallemize iki adet içme suyu kuyu açtılar. Taleplerimiz doğrultusunda gerekli içme suyu ve kanalizasyon çalışmalarını yaptılar. Şimdi ise mahallemizin içme suyu alt yapısını tamamen değiştiriyorlar. Çalışmalar için başta Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç olmak üzere KASKİ Genel Müdürü Mustafa UZUNLAR'a ve tüm KASKİ çalışanlarına teşekkür ediyorum, Allah Büyükşehir Belediye Başkanımızdan Razı Olsun" dedi.



Düğünde buzağı hediye edildi
Pazarcık Belediyesi İle Özel Sular Akademi Hastanesi Arasında İndirim Sözleşmesi İmzalandı
Onikişubat Belediyesi’nden personele Sağlıklı Yaşam Eğitimi
SOGEM’de Sosyal Girişimciliğe Başlangıç Eğitimi’ne Başvurular Başladı!
Görgel, Babalar Günü’nde Şehit Babaları ve Gazilerle Bir Araya Geldi
Görgel; “Tüm Ekiplerimizle Bayramda Sahada Görev Başındayız”
Gürsoy’dan Kurban Bayramı Mesajı
Karaca: "Türkoğlu'nda Gönülleri Birleştirelim!"
Onikişubat Yunus Emre Ortaokulu'ndan Bursluluk Sınavında Büyük Başarı
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.’den Kurban Bayramı Tedbiri
Kahramanmaraş Motofest’i 3 günde 78 bin vatandaş ziyaret etti
Onikişubat Belediyesi’nin ‘Yüzmeyi Bizimle Keşfet’ kursu başlıyor
Geben Vadisi Artık Milli Park!
Kipaş Holding, İSO 500 Listesinde Dört Şirketiyle Yerini Aldı
Kahramanmaraş, Etnospor Kültür Festivali’nde Göz Kamaştırdı