Türkiye Su Jeti Ve Flyboard Şampiyonası Yapıldı

Türkiye Su Jeti Ve Flyboard Şampiyonası Yapıldı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanlığınca ortaklaşa düzenlenen Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası Kahramanmaraş'ta yapıldı.

Kahramanmaraş Kılavuzlu Su Sporları Merkezinde gerçekleştirilen yarışlara 47 yüzme, 27 su jeti ve 12 flyboard, 27 kürek, 22 kano olmak üzere 135 sporcu katıldı.

Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonasını izlemeye gelen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, üç günden beri çok mükemmel yarışmalar olduğuna işaret ederek, su sporları ile ilgilenen tüm sporcuları Kahramanmaraş'a davet etti.

Başkan Erkoç konu ile alakalı yaptığı açıklamada: " Şu an doğa harikası bir alandayız. Kılavuzlu Su Sporları merkezindeyiz. Kahramanmaraş'ımız doğa güzellikleri açısından Türkiye'mizin en güzel şehirlerinden adeta cennetten bir köşe. Biz bu güzelliklerimizi tanıtmak için yoğun bir gayret gösteriyoruz. Kahramanmaraş iklimlerin geçiş bölgesi. Bitki örtüsü itibariyle de çok zengin. Nehirleri ve akarsularıyla Türkiye'nin "GAP Bölgesinden sonra en çok su kaynağı olan bir şehri. Metreküp olarak Kahramanmaraş'taki su kaynakları daha fazla. Biz de bu sporla Kahramanmaraş'taki bu su kaynaklarına ve doğal güzelliklere dikkati çekelim dedik ve bu şampiyonanın Kahramanmaraş'ta düzenlenmesini sağladık. Burası şehre çok yakın bir alan. Mükemmel de bir yarışma oldu. Cuma gününden bu yana devam etmekte idi. Biz büyükşehir belediyesi olarak ta başta rafting kulübü başta olmak üzere birçok su sporları alanında çalışmaları devam ettirmekteyiz. Bundan sonra Türkiye'de su sporları ile ilgilenenlerin önemli bir adresi olacak Kahramanmaraş. Çünkü burada çok güzel su kaynakları var. Özellikle de rafting de derelerimiz, akarsularımız, nehirlerimiz var. Tüm Türkiye'deki sporcuları Kahramanmaraş'a davet ediyoruz. Bu su sporlarıyla ilgilenen tüm sporcularımızı Kahramanmaraş'a bekliyoruz. Kahramanmaraş'ımızı her alanda tanıtmaya devam edeceğiz. Türk sporuna da oluşturduğumuz bu alanlarla destek verdiğimiz inancındayım" diye konuştu.

StockPro (0-179 bg), StockPro (180 bg ve üstü), OPEN Pro, Kadınlar Kupası, Flyboard, Drag ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Kupası olarak düzenlenen yarışlarının sonunda dereceye girenlere ödülleri takdim edildi.




Görgel; “Tüm Ekiplerimizle Bayramda Sahada Görev Başındayız”
Gürsoy’dan Kurban Bayramı Mesajı
Karaca: "Türkoğlu'nda Gönülleri Birleştirelim!"
Onikişubat Yunus Emre Ortaokulu'ndan Bursluluk Sınavında Büyük Başarı
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.’den Kurban Bayramı Tedbiri
Kahramanmaraş Motofest’i 3 günde 78 bin vatandaş ziyaret etti
Onikişubat Belediyesi’nin ‘Yüzmeyi Bizimle Keşfet’ kursu başlıyor
Geben Vadisi Artık Milli Park!
Kipaş Holding, İSO 500 Listesinde Dört Şirketiyle Yerini Aldı
Kahramanmaraş, Etnospor Kültür Festivali’nde Göz Kamaştırdı
Başkan Hanifi Toptaş’tan Kahramanmaraş İstiklalspor’a Tebrik Mesajı
Büyükşehir, İstiklalspor’un Şampiyonluk Yolculuğunu Dev Ekranda Sporseverlerle Buluşturdu
Büyükşehir’den Dulkadiroğlu’na Gençlik Merkezi
Nurhak’ta Tatlar ve Yeni Mahalle’yi Karayoluna Bağlayan Arter Genişletiliyor
Ergonomik Çalışma Masası ile Konforlu Çalışma Alanları