Erbakan Hoca Anıldı
Gündem 5.03.2018 18:49:39 0

Erbakan Hoca Anıldı

Türkiye siyasetinin temel yapı taşlarını döşeyen Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocayı Anma Programı kapsamında Saadet Partisi İl Başkanlığı tarafından organize edilen ‘Erbakan Hocayı Anma Programı' Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde gerçekleşen program


Programa,  21. Dönem Milletvekili Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Mustafa Geçer, Cumhuriyet Halk Partisi Türkoğlu İlçe Başkanlığı, İyi Parti Türkoğlu İlçe Başkanlığı Ve Yönetimi, Büyük Birlik Partisi Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığı ve Yönetimi katıldı.


 


ERBAKAN HOCAMIZIN EN BÜYÜK PROJESİ YERLİ VE MİLLİ KALKINMADIR


Kahramanmaraş Saadet Partisi İl Başkanı Erkan Pınarbaşı, Erbakan Hoca'yı anma programı kapsamında açılış konuşması yaptı. Erbakan Hoca'nın Dünya ve Türkiye siyasetinde derin izler bıraktığının altını çizen Pınarbaşı, ‘Doğu'nun ve Batı'nın çocukları saf saf namaza durana kadar Milli Görüş davası çalışmaya devam edecektir.' Dedi.


Başkan Pınarbaşı, Milli görüş davasının İnsanlık tarihi ile özdeş olduğunu belirterek, Erbakan Hoca'nın Türkiye ekonomisini tekrar ayağa kaldırmak için ‘Ağır Sanayi Hamlesi' ve birçok alanda yenilikler getirdiğini ifade etti.


Başkan Pınarbaşı açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:


"Toplantımıza iştiraklerinden dolayı bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Milli görüş davası insanlığın başlangıcından bu yana temeli olan bir davadır. İnsanlığın başlangıcı Hazreti Adem'den bu yana Hak ile Batıl davası nasıl devam ediyorsa, Milli görüş davası da bugüne kadar geldiği gibi bugünden sonra da devam edecektir. Herşeyin bittiği bir dönemde rahmetli hocamız adeta kendisini ortaya koyarak tırnakları ile kazıdığı bu davayı bugünlere getirmiştir. Bütün kınamalara rağmen davasına sadık kalan ve bu yolda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyoruz. Erbakan Hoca hiç arkasına bakmadı çünkü büyük liderler hiçbir zaman arkasına bakmazdı. Bizim gayemiz 80 milyon vatan evladının ve yeryüzünde yaşayan bütün insanlığın saadeti için çalışıyoruz demişti. Her şeyin bittiği bir dönemde ahlak ve maneviyat bayrağını dayandırarak bu milletin asıl gücü olan imanlı evlatlarını yetiştirdi ve bugünlere geldik. Hocamızın bizden istediği en önemli ilkelerden bir tanesi heyecandı. Biz genç bir teşkilat ve yönetim kurarak hocamızın bu söylemine katkıda bulunduk ve bulunmaya da devam edeceğiz. Hocamız yaptığı çalışmalar ile bütün dikeyleri yatay hale getirdi. Muhterem kardeşlerimiz bizler sadıklar ile birlikte bu davayı hiçbir zaman terk etmedik ve terketmeyeceğiz. Rabbim bizleri bu davada ayaklarımızı sabit kılsın. Yeni bir Dünya'nın kurulmasına kadar çalışmaya devam edeceğiz. Erbakan hocamız görevini yaptı ve ahirete intikal etti. O görevini yaptıktan sonra asıl görev bize düşüyor. Asıl görev yeni bir dünya kurma görevi bize düşüyor. Hocamız bize ‘Gençler sizden bir şey istiyorum, Heyecan, Heyecan, Heyecan' derken bugün Ezilen coğrafyaların mazlum çocukları için heyecan istiyordu. Biz heyecanlıyız ve davamızdan dönmeyeceğiz. Bizler çalışacağız gayret edeceğiz bu davayı istenildiği noktaya getireceğiz. Afrin'de Şehitlerimize Yüce Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar, Kalanlara başsağlığı diliyorum."


 


ERBAKAN HOCA DÜNYA LİDERİYDİ


21. Dönem Milletvekili Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Mustafa Geçer, Günün anlam ve önemi adına yaptığı konuşmada, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hoca'nın Dünya Siyasetini yönlendirebilecek kadar zeki ve profesyonel bir siyasetçi olduğunu belirtti.


Erbakan Hoca'nın vefatında cenazesine Dünya'nın dört bir yanından önemli mevkilerde kişilerin geldiğini belirten Geçer, Türkiye'nin siyasi anlamda idol olarak Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ı örnek alması gerektiğini vurguladı.
Geçer:


"Merhum hocamızın aramızdan ayrılışının 7. Yıldönümünü anmak üzere burada bulunmaktayız. Hocamıza ve tüm geçmişlerimize, Mehmetçiklerimize Şehit olanlara Allah'tan rahmet diliyorum. Erbakan Hocamız, Türkiye'de çığır açmış liderlerden biridir. Alışılmış öğretilmiş politikaların dışında yerli ve milli tarzı tekrar gündeme getirerek düşünce yapımızı tekrar canlandırmış bir liderdir. Bugün Türkiye'mizde ve bütün mazlum toplumlarda hocamızın açtığı bu çığırın üzerinde çalışan insanlar var. Herkes merhum hocamız ile ilgili büyük bir liderdir, Bilgi Liderdir görüşlerinde birleşiyor. Hocamızın vefatında o gün Dünya'nın her yerinden insan saf tutarak hocamızın hakkını teslim ettiler. Hocamızın açtığı en önemli çığırlardan biri bizim kendi değer yargılarımız ile olaylara bakmayı öğretti. Tanzimat ile beraber Türkiye'de batılılaşma süreci başlamıştı. Bu dönem içerisinde Türkiye'de batılılaşma projeleri uygulandı ama hocamızın yaptığı yeni çığırlar ile batıdan daha egemen ve daha kalkınmış bir ülke haline getirmek üzere mega projeleri vardı. Türkiye şu anda kalkındığını söyleyemeyiz. Biz bugün İleri teknoloji, yatırım malları, ağır sanayide söz sahibi değiliz. Bizim Dünya da söz sahibi olabilmemiz için mecburen bu alanlarda yatırım yapmamıza bağlıdır." Dedi.


Kahramanmaraş’ta Orman Parkı İhalesine Tepki

Yeni Nesil Gazeteciler İçin Dijital Medya Akademis...

Nurhak Devlet Hastanesinde İlk Ameliyat Başarıyla ...

Büyükşehir’den Özel Gereksinimli ve Yaşlılara Sosy...

Büyükşehir’den Üniversitelilere Hoş Geldin Hediyes...

Kahramanmaraş’ta 2026’ yılında 12 Bin Derslik Hede...

Kahramanmaraş’ta Örnek Barış: Tek Dert Kahramanmar...

Kır Ailesinin Mutlu Günü

Özgür Özel’in Cumhurbaşkanı Erdoğan’la İlgili Söyl...

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kadın Goalba...

Zafer Bayramı Coşkusu Gökhan Türkmen Konseriyle Ta...

Dulkadiroğlu Beledi̇yesi, Hizmet Fi̇losuna Yeni̇ S...

Rektör Yasım’dan YTB Başkanı Turus’a Hayırlı Olsun...

BlueLand’te Sınırsız Eğlence Artık Hafta İçi Her G...

Köroğlu: “Okul masrafları aileleri zorluyor, çözüm...

Onikişubat Belediyesi’nin Gündüz Bakımevi’nde kura...

BlueLand’te Pazartesi ve Salı Günleri Eğlence Dolu

MHP Kahramanmaraş İl Başkanlığında Mansur Metehan ...

Çam “ 15 Temmuz Milletin zaferidir ”

Başkan Görgel, Sanayi Sitesi Esnafıyla Bir Araya G...

Büyükşehir’in Glütensiz Gıda Desteği

Düğünde buzağı hediye edildi

Pazarcık Belediyesi İle Özel Sular Akademi Hastane...

Onikişubat Belediyesi’nden personele Sağlıklı Yaşa...

SOGEM’de Sosyal Girişimciliğe Başlangıç Eğitimi’ne...

Görgel, Babalar Günü’nde Şehit Babaları ve Gaziler...

Görgel; “Tüm Ekiplerimizle Bayramda Sahada Görev B...

Gürsoy’dan Kurban Bayramı Mesajı

Ergonomik Çalışma Masası ile Konforlu Çalışma Alan...

TUSAŞ Yatırımında Sona Gelindi

“Altı Üstü Bilinç” adlı oyun büyük beğeni topladı

KSÜ’de “Doğu Türkistan Söyleşisi” düzenlendi

Canlı Hayvan Borsası’nda Kurban Satış Yerleri Kira...

Başkentte Kahramanmaraş Rüzgârı

Tomsuklu OSB’ni̇n yeni̇ Başkanı Mustafa Buluntu ol...

Yeni Kahramanmaraş Stadyumu projesi hayata geçiril...

Gül; “Alın teriyle yükselen Türkiye’yi birlikte in...

Nazlı Balduk İlkokulunda 23 Nisan Coşkusu

SOGEM, Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimiyle Kapıların...

Sular Sağlık’tan Anlamlı Ziyaret

Elmalar’ın İçmesuyu Sorununa 15 Milyonluk Yatırım

Zeytin Üretimine Değer Katacak Seminer Büyük İlgi ...

TKDK'DAN Döngel'e İlk Turizm Desteği

AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. KSÜ Mühendislik Mima...

İstiklal’in Minik Yüreklerinden Türk Polis Teşkila...

Hilmi Çalkaya, Kahramanmaraş İnşaatçılar Odası Baş...

Madalya Günü Coşkusu Kıraç Konseriyle Taçlandı

Pazarcık ilçe emniyet müdürü vefat etti

Onikişubat Belediyesi’nden Ramazan ayında gönüller...

Sümbüllü Kavşağı – Batı Çevre Yolu Bağlantı ile Sa...

KMTSO Geleneksel İftar programı ve genişletilmiş m...

Ekinözü’nde Gönül Sofrası Kuruldu, Yeni Müjdeler P...

Bölgenin en büyük eğlence merkezi açılıyor

Görgel ‘Hedefimiz, Kahramanmaraş’ın içmesuyu gelec...

Andırınlılar Büyükşehir’in İftar Sofrasında Buluşt...

Aksu ve Karşıyaka Mahallelerini Birleştiren Yolda ...

İlk İftarı Milli İrade Meydanı’nda Birlikte Yapalı...

Marfi Otomotiv, Türkiye İkinciliğiyle Otomotiv sek...

HG Hospital basın mensuplarını misafir etti

Acil Durum Hastanesinin Mobilyaları Kahramanmaraş ...

Büyükşehir’den; 2 Bin 400 Yaşlıya Destek

Kahramanmaraş’ta Hapis Cezası İle Aranan Şahıs Yak...

Kurtuluş Bayramı Coşkusu İstanbul’da Devam Etti

Kadın Emeği Festivalle Taçlandı

Türkoğlu Dostluk Platformu’ndan istişare ziyaretle...

HG Hospital Kahramanmaraş büyük törenle hizmete aç...

KMTSO Başkanı Buluntu'dan "Kurtuluş Bayramı" mesaj...

Kahramanmaraş’ta sahte altın operasyonu

20.3° / 11.8°

Kahramanmaraş’ta Orman Parkı İhalesine Tepki

Yeni Nesil Gazeteciler İçin Dijital Medya Akademisi Başladı

Nurhak Devlet Hastanesinde İlk Ameliyat Başarıyla Gerçekleştirildi

Büyükşehir’den Özel Gereksinimli ve Yaşlılara Sosyal Dokunuş

Büyükşehir’den Üniversitelilere Hoş Geldin Hediyesi

Kahramanmaraş’ta 2026’ yılında 12 Bin Derslik Hedefleniyor

Kahramanmaraş’ta Örnek Barış: Tek Dert Kahramanmaraş

Kır Ailesinin Mutlu Günü

Özgür Özel’in Cumhurbaşkanı Erdoğan’la İlgili Söylediği Gazze söylemleri Gerçeği Yansıtmıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kadın Goalball Takımı 1. Lig’e Yükseldi

Zafer Bayramı Coşkusu Gökhan Türkmen Konseriyle Taçlanacak

Dulkadiroğlu Beledi̇yesi, Hizmet Fi̇losuna Yeni̇ Sathi̇ Kaplama Aracı ekledi̇

Rektör Yasım’dan YTB Başkanı Turus’a Hayırlı Olsun Ziyareti

BlueLand’te Sınırsız Eğlence Artık Hafta İçi Her Gün

Köroğlu: “Okul masrafları aileleri zorluyor, çözüm şart”

Onikişubat Belediyesi’nin Gündüz Bakımevi’nde kura heyecanı yaşandı

BlueLand’te Pazartesi ve Salı Günleri Eğlence Dolu

MHP Kahramanmaraş İl Başkanlığında Mansur Metehan Dönemi Başladı

Çam “ 15 Temmuz Milletin zaferidir ”

Başkan Görgel, Sanayi Sitesi Esnafıyla Bir Araya Geldi