Kılıç ‘Evin kızı olarak kararlıyım
Siyasi 7.05.2018 15:40:14 0

Kılıç ‘Evin kızı olarak kararlıyım'

14 yıl AK Parti İl ve İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevlerini yürüten ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı olan Ayşe Kılıç; gazetemiz Maraş Aktüel'e yaptığı açıklamada kadınların özellikle siyasette şefkat ve merhametin simgesi olması gerek


Kapıları açan anahtarın kadınlar olduğunu, bu noktada erkeklerin daha geri planda olduğunu belirten Kılıç; "Evde kadınlar var, çocuklar var, onun merhametiyle, şefkatiyle toplumdaki her evde olup biteni kadınlar bilecektir. Dertlerine çare olmak isteyeceklerdir. Bu noktada kapıları ancak kendi içinden çıkan kadınlar açabilecektir" dedi.


Bir kadın vekil sadece kadınlarla, onların sorunlarıyla ilgilenmez ama onları vekaleten gideceği için aile bütünlüğünü sağlamak ve korumak üzerine projeleri olmalı diye konuşan Kılıç; "Daha sonrasında özellikle gençlerin ahlaki değerlere sahip çıkmak için onları dış güçlerden koruyabilmek için çalışmalar yapmalı. Onlarla fikir teatisine önem vermek lazım, boş bırakmamak lazım. Çünkü bir suyu nereye çevirirsen oraya akar. Bizde o suyu daha büyük okyanuslara denizlere çevirmek için büyükler olarak gençleri boş bırakmadan en fazla nasıl verim alınır, hangi alanda ne kabiliyeti var onun üzerinde çalışma yaparak ilerlemeliyiz. Onlar her zaman arkalarında bir destek olduğunu bilmeli ki her türlü içlerindeki en ufak boşluk onları kötüye sürükleyebilir. O yüzden o manevi boşluklarını çocukları doldurarak geleceğe hazırlamak üzere projeler mutlaka olmalı" ifadelerini kullandı.


Özellikle köylerde yaşayan kadınlar için kooperatifleşmenin, her bir köyde olan ürünlere ilgili çalışmalar yapılması gerektiğini ve köyde ekonomik kazançlarının olması gerektiğini vurgulayan Kılıç; "Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olarak da araştırıyordum. Belli hibeler alarak, bunlarla yola çıkarak ekonomik bir kazanç elde ederlerse çok daha rahat ederler. Mesela domates kurusu üzerine bir araştırma yaptım. Andırın yöresinde tirşik üzerine Tarım Bakanlığı ile pazar alanı oluşturabilir miyiz diye görüştüm.Bu bölgelerde bu çalışmaları hayata geçirebilirsek ne mutlu bize" diye konuştu.


Vatandaşımızın isteklerinin, talepleri yapılabilir doğrultuda olduğunu, yapılamasa bile geri dönüş beklediğini belirten Kılıç; "Bu anlamda samimiyetle onların kalbine dokunup ihtiyaçlarını bir nebze olsun hafifletebilmek yardımcı olabilmek benim en büyük amacımdır. Buradaki siyasete hayra aracı kılmak bizim asıl amacımız. Kendimiz için değil de hayra aracı kılarsak şayet siyaseti millet için yaparsak biz onların gözünde bir nebze olsun daha da yüceliriz. Amaçlarımız bunlar ki Kadın Kolları Başkanlığım döneminde fakirin, yoksulun hayır duasını almaya çalışan bir insanım. Dualardan eksik kalmak istemiyorum. Yine aynı şekilde yolumuza güven duyulsun, samimiyetimizden şüphe duyulmasın bu yeter. Evin kızı olarak ben bunu istiyorum başka bir şey istemiyorum" dedi.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

28.4° / 13.5°

Başkan Akpınar, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı