“24 Haziran, Türkiye
Gündem 8.05.2018 00:04:19 0

“24 Haziran, Türkiye'nin Meselesidir”

Ak Parti Kahramanmaraş 27. Dönem Milletvekili Aday Adayı Gülizar Daşo, ``Kadın elinin değdiği her yerde ve her işte başarı, kalite, saygınlık ve cesaret vardır ” dedi.


24 Haziran`da gerçekleştirilecek olan seçimlerde Adalet ve Kalkınma Partisi`nden (AK Parti) milletvekili aday adayı olan Gülizar Daşo, aday olması durumunda yapacağı çalışmalar hakkında gazetemize özel açıklamalarda bulundu.  Türk kadını bugün Türkiye'nin demokrasisine, siyasetine, sosyal hayatına damgasını vurduğunu belirten Daşo, "Kadın elinin değdiği her yerde ve her işte başarı, kalite, saygınlık ve cesaret vardır. 15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanımız milleti meydanlara davet ettiğinde en ön safta kadınlarımız yer almıştı. Bazısı şehit oldu, bazısı yaralandı, bazısı kamyonuna mahalleyi doldurup meydanlara taşıdı, bazısı tankların önüne geçti, kimi üzerine yağan kurşunlara rağmen darbecileri vazgeçirmeye çalıştı. Her biri demokrasi tarihine geçen kadınlarımız o gece canları pahasına mücadele vererek adeta destan yazdılar. Bu da gösteriyor ki kadının olduğu yerde güç var, başarı var, cesaret var. Kadınlarımızın toplum hayatının her aşamasında etkin rol almalarını sağladığımızda ülkemizin gelişmesi hızlanacak toplumumuzun saygınlığı daha da artacaktır. Kadınlarımızın her meslekte ve özellikle siyasi hayatta daha çok ve daha etkin yer alabilmeleri yönetime ve siyasete kaliteyi getirecektir" şeklinde konuştu.


"ERKEN SEÇİM, ÇOK İYİ BİR SİYASİ AKILLA ALINMIŞ BİR KARARDIR"


 "2019 Seçimlerinin 24 Haziran'a alınmasının iç politik kaygıyla, seçim sonuçlarıyla alakası yoktur" diyen Daşo, Türkiye'nin seçim kararını almakla isabetli bir iş yaptığını söyledi. Daşo, seçim kararının çok iyi bir siyasi akılla alınmış bir karar olduğuna vurgu yaparak konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi: `` Yeni sisteme geçerek içeride doğacak boşlukların ve aksaklıkların önünü alınmak zorundaydı. Bana göre çok iyi bir siyasi akılla alınmış bir karardır. Büyük hesaplar göz önüne alınarak Türkiye'nin siyasi geleceğini biçimlendirecek ve belirleyecek bir karardır. Tamamen milli güvenlik meselelerine göre alınmıştır. Nitekim Cumhurbaşkanımız ‘'Gerek Suriye'de yürütülen sınır ötesi operasyonlar gerek Suriye ve Irak merkezli olarak bölgemizde yaşanan tarihi önemdeki hadiseler Türkiye'nin bir an önce belirsizlikleri aşmasını zorunlu hale getirmiştir. Bu durumu daha iyi anlamak için vatandaşlarımızın faiz lobisinin çalışmalarını, Akdeniz, Ege ve Güney sınırlarımızdaki hareketlenmeyi iyi okumaları gerekmektedir" ifadelerini kullandı.


"TÜRKİYE, DÜNYA'YA YÖN VERECEK KÜRESEL BİR GÜCE DÖNÜŞÜYOR"


 Ülkemiz yatırımlarında ve aldığı kararlarda daha hızlı adımlarla hedeflerine ulaşacaktır diyerek yabancı ülkelere gözdağı veren Daşo, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: "24 Haziran seçimlerinde ülkemiz Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçmektedir. Bununla da artık Türkiye koalisyonlardan kurtulacak ve huzura kavuşacak. Ülkemiz yatırımlarında ve aldığı kararlarda daha hızlı adımlarla hedeflerine ulaşacaktır. Bu da haliyle ülkemiz üzerinde planları olan devletleri endişeye düşürmektedir. Bu nedenle sürekli bazen darbeyle, bazen faiz lobisiyle, bazen sınır güvenliğimize saldırı vb. konularla Cumhurbaşkanımıza ve ülkemize karşı ittifak yapmış durumdadır. Şu an Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısında yedi düvel duruyor. Erdoğan 2023, 2053, 2071 hedefleri, milli sanayi, milli üretim, bağımsız Türkiye dedikçe Batı ve Terör örgütleri çıldırıyorlar. Aynı zamanda Cumhurbaşkanımızın sürekli İslam ülkeleriyle iş birliği içinde olduğunu, Ümmet'i yeniden bir araya getirmeye ve İslam birliğini sağlamaya çalıştığını da çok iyi biliyorlar. Bu yüzden de bir haçlı ittifakı kurarak tüm şer oklarını Cumhurbaşkanımıza ve ülkemize çevirdiler. Cumhurbaşkanımızı menfaatleri doğrultusunda kullanamadıkları için ona düşman oldular. Cumhurbaşkanımız ‘'Başaramayacaksınız. Bize diz çöktüremeyeceksiniz‘' diyerek meydan okudukça plan üstüne plan, tuzak üstüne tuzak kurdular. Çünkü artık Türkiye dışardan talimat almıyor. Ülke menfaatlerine uygun kendi politikalarını belirleyip uyguluyor. Ülke savunmasında kullanacağı uçak, silahını, helikopterini, tankını vs. kendisi üretiyor. Kanal İstanbul gibi devasa projeler hazırlıyor. Türkiye dünyaya yön verecek küresel bir güce dönüşüyor. Sadece 3.Havaalanının devreye girmesiyle Avrupa'da Frankfurt, Londra, Paris, Hamburg, Rotterdam havaalanları 2.kümeye düşecek ve Türkiye kıtalar ve ülkeler arası kavşak ve aktarma merkezi olacaktır. Hollanda, Avusturya, Danimarka, İsveç ve diğerlerinin de asıl korkusu budur. Ekonominin kalbinin Türkiye'de atacağını ve dünya ekonomisini altüst edebileceğini çok iyi biliyorlar. Bu nedenle 24 Haziran seçimleri sadece Cumhurbaşkanımızın meselesi değil, Türkiye'nin geleceğinin meselesidir. 24 Haziran'da verilecek her oy İslam dünyasının tek ümidi ve son kalesi olan Türkiye'nin şahlanması için vurulacak sağlam bir mühürdür."


Haber: Meliha Şeyda Akçakale



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

28.2° / 14°

Başkan Akpınar, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı