Piazza'nın talihlisi Otomobiliyle Buluştu

Piazza

Kahramanmaraşlılar'ın buluşma noktası olan kentin ilk bölgenin en büyük alışveriş merkezi Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin otomobil talihlisi, son model aracına kavuştu.

 1 Aralık-26 Nisan tarihleri arasında, 150 TL ve üzerinde alışveriş yapanların katıldığı kampanyanın talihlisi Eshabil  Kalaycı'ya, 2018 model Toyota C-HR aracı teslim edildi.

 59 bin 456 ziyaretçinin, toplam 269 bin 815 kuponla katıldığı kampanyanın kazananı Kalaycı, aracının anahtarını Kahramanmaraş Piazza AVM Müdürü Ufuk Cezmi Bilge'nin elinden aldı.


Bir markette müdür olarak çalışan Eshabil Kalaycı, duygularını dile getirecek kelime bulamadığını belirterek,  son model aracın yeni doğan çocuğunun şansı olduğunu söyledi.


 Babası ve oğluyla birlikte Piazza AVM'de lüks otomobiline kavuşmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşayan Kalaycı, daha önce yakın çevresinden kimseye böyle bir hediyenin çıkmadığını; bu yüzden de çok şanslı olduklarını sözlerine ekledi.




Pazarcık Belediyesi İle Özel Sular Akademi Hastanesi Arasında İndirim Sözleşmesi İmzalandı
Onikişubat Belediyesi’nden personele Sağlıklı Yaşam Eğitimi
SOGEM’de Sosyal Girişimciliğe Başlangıç Eğitimi’ne Başvurular Başladı!
Görgel, Babalar Günü’nde Şehit Babaları ve Gazilerle Bir Araya Geldi
Görgel; “Tüm Ekiplerimizle Bayramda Sahada Görev Başındayız”
Gürsoy’dan Kurban Bayramı Mesajı
Karaca: "Türkoğlu'nda Gönülleri Birleştirelim!"
Onikişubat Yunus Emre Ortaokulu'ndan Bursluluk Sınavında Büyük Başarı
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.’den Kurban Bayramı Tedbiri
Kahramanmaraş Motofest’i 3 günde 78 bin vatandaş ziyaret etti
Onikişubat Belediyesi’nin ‘Yüzmeyi Bizimle Keşfet’ kursu başlıyor
Geben Vadisi Artık Milli Park!
Kipaş Holding, İSO 500 Listesinde Dört Şirketiyle Yerini Aldı
Kahramanmaraş, Etnospor Kültür Festivali’nde Göz Kamaştırdı
Başkan Hanifi Toptaş’tan Kahramanmaraş İstiklalspor’a Tebrik Mesajı