“Kahramanmaraş Turizmde Patlama Yapacak”

“Kahramanmaraş Turizmde Patlama Yapacak”

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Yedikuyular Kayak Merkezi sayesinde bu yıl Kahramanmaraş'ın turizmde patlama yapacağını söyledi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Yedikuyular Kayak Merkezi yolunda yapılan genişletme ve asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Erkoç, bu yıl Yedikuyular Kayak Merkezi'ne 1.5 milyon ziyaretçi beklediklerini söyledi.

YEDİKUYULAR KAYAK MERKEZİ YOLU DÖRT ŞERİT


Yedikuyular Kayak Merkezi'nin Türkiye'de önemli kayak merkezlerinden birisini olduğunu hatırlatan Başkan Erkoç: "Türkiye'mizin önemli turizm merkezlerinden birisi haline gelen Yedikuyular Kayak Merkezi'min yolunda genişletme ve asfalt çalışmalarını yerinde denetledik. Geçen yıl sezon ortasında hizmete sunduğumuz Yedikuyular Kayak Merkezi'mizi 700 bin kişi ziyaret etmişti. Geçen yıla oranla yollarımızda alt yapı ve genişletme çalışmalarımızı tamamladık ve iki gidiş iki geliş olmak üzere dört şeritli duble yol yapıyoruz. Yol genişletme çalışmalarımızda gerek Orman Bölge Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler gerekse vatandaşların özel mülkiyetleri vardı. Bu sorunları aşarak yolumuzu genişlettik, şu anda da asfalt çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor" dedi.


HEDEFİMİZ 1.5 MİLYON ZİYARETÇİ


Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden birisi haline gelen ve 250 kilometre çapında bölgenin tek kayak merkezi olan Yedikuyular Kayak Merkezi sayesinde turizmde patlama beklediklerini ifade eden Başkan Erkoç: "Şehrimizin tanıtımı ve turizmden yeterince pay alması adına turizm acentaları ile görüşmelerimiz devam ediyor. Geçen yıl ki görüşmelerimizde ve yaptığımız çalışmaların meyvelerini almaya başladık ve ilimize başta yerli turist olmak üzere şehrimize girişleri sağladık. Bu yıl ki hedefimizde Yedikuyular Kayak Merkezi'mize 1.5 milyon ziyaretçi bekliyoruz. Bu konuda atl yapı çalışmalarımızı tamamladık, gerek yol genişletme gerekse otopark ihtiyacı için çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah bu sezon hem şehrimizin tanıtımı adına hem de esnaflarımızın kazançlarının artması adına güzel gelişmeler olacağına inanıyoruz. Çalışma ve hizmetlerimizi de zaten bu doğrultuda yürütüyoruz" diye konuştu.




Pazarcık ilçe emniyet müdürü vefat etti
Onikişubat Belediyesi’nden Ramazan ayında gönüllere dokunan hizmetler
Sümbüllü Kavşağı – Batı Çevre Yolu Bağlantı ile Sanayi Kavşağı projelerinde ilk adımlar atıldı
KMTSO Geleneksel İftar programı ve genişletilmiş meclis toplantısı gerçekleştirildi
Ekinözü’nde Gönül Sofrası Kuruldu, Yeni Müjdeler Paylaşıldı
Bölgenin en büyük eğlence merkezi açılıyor
Görgel ‘Hedefimiz, Kahramanmaraş’ın içmesuyu geleceğini garanti altına almak”
Andırınlılar Büyükşehir’in İftar Sofrasında Buluştu
Aksu ve Karşıyaka Mahallelerini Birleştiren Yolda Kaldırım Çalışması
İlk İftarı Milli İrade Meydanı’nda Birlikte Yapalım!
Marfi Otomotiv, Türkiye İkinciliğiyle Otomotiv sektöründeki gücünü kanıtladı!
HG Hospital basın mensuplarını misafir etti
Acil Durum Hastanesinin Mobilyaları Kahramanmaraş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden
Büyükşehir’den; 2 Bin 400 Yaşlıya Destek
Kahramanmaraş’ta Hapis Cezası İle Aranan Şahıs Yakalandı