Akedaş tüketicilerine fastPay ile fatura ödemelerinde %5 indirim avantajı sağlıyor
Gündem 26.11.2018 08:44:51 0

Akedaş tüketicilerine fastPay ile fatura ödemelerinde %5 indirim avantajı sağlıyor

DenizBank ve Akedaş Elektrik Perakende Satış A.Ş.elektrik faturasını fastPay uygulaması üzerinden ödeyen tüketicilere yüzde 5 daha az ödeme avantajı sağlayanbir işbirliğine imza attı.

fastPay kullanıcıları diledikleri kredi kartını fastPay'e tanımlayarak fatura ödemelerinde daha az ödeme avantajından yararlanabiliyor. fastPay'i olmayan kullanıcılar ise saniyeler içinde uygulamayı indirerek fastPay'in tüm avantajlarına ulaşabiliyor.
 
Müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak üzere hizmetlerini teknolojinin son olanaklarıyla sunmaya odaklanan DenizBank, Akedaş Elektrik Perakende Satış A.Ş.ile gerçekleştirdiği işbirliği kapsamında, mevcut fatura tutarınıfastPay aracılığıyla ödemeleri durumunda hem yüzde 5 daha az ödeme hem de sıfır komisyon avantajından yararlanabiliyor; söz konusu indirim tutarı kullanıcının fastPay bakiyesine yükleniyor. DenizBank müşterisi olmayan kullanıcılar diledikleri kredi kartını fastPay'e bağlayabiliyor; halihazırdafastPay'i olmayan kullanıcılar ise uygulamayı indirerek tüm avantajlarından faydalanabiliyor.

"fastPay herkes için her yerde ödeme kolaylığı ve avantajlar sağlıyor" 

fastPay'in, sunduğu özellikler, işbirlikleri ve kampanyalarla kullanıcılarına önemli faydalar sağladığına dikkat çeken DenizBank Elektronik Para ve Ödeme Sistemleri Grup Müdürü Lütfi Akbulut şöyle konuştu; "DenizBank olarak hizmetlerimizi müşterilerimize her zaman teknolojinin son olanakları ile götürmeye odaklanıyoruz. Bu doğrultuda fastPay üzerinden kredi kartı ile yapılan tüm fatura ödemelerine 0 (sıfır) komisyon avantajımızı şimdi de sektörde bir ilk olan, daha az ödemekampanyalarımızla devam ettiriyoruz. Akedaş Elektrik Perakende Satış A.Ş.ile yaptığımız anlaşma sayesinde vatandaşlarımız fastPay ile diledikleri zaman, diledikleri yerde fatura ödemelerini rahatça yaparak, yüzde 5 daha az ödeme avantajından yararlanabilecekler. fastPay ile fatura ödemelerinde başlattığımız kullanıcı faydasına odaklı çalışmalarımız artarak devam edecek."

"fastPay ile AKEDAŞ bölgesinde bir ilki gerçekleştirdik"

 Söz konusu işbirliğine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Akedaş Elektrik Perakende Satış A.Ş. Genel Müdürü Medine Tanışşunları söyledi; " Akedaş Elektrik Perakende Satış A.Ş. olarak tüketicilerimizin memnuniyetini ve hizmetlerimize ulaşabilirliklerini ön planda tutmaya her zaman dikkat ediyoruz. Teknolojinin hızla geliştiği ve en önemli değer haline gelen günümüzde, DenizBank ile yaptığımız işbirliği kapsamında sunduğumuz indirim avantajının tüketicilerimizi son derece memnun edeceğini düşünüyoruz."


Yenilikçi ödeme sistemlerinde fark yaratan uygulama: fastPay 

fastPay, DenizBank müşterisi olmayan kullanıcılara da ulaşan açık bir platform sunuyor. Fiziki ve e-ticaret ödemelerinde hayatı kolaylaştıran fastPay, cepten cebe 7/24 para gönderme ve ATM'den hiçbir tuşa dokunmadan sesle para çekebilme özellikleri de sunuyor. fastPay; AppStore, Google play'den indirilebiliyor.

 



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

28.3° / 13°

Başkan Akpınar, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı