Çağlayancerit
Siyasi 13.03.2019 14:40:08 0

Çağlayancerit'i Ağlayancerit yaptılar

Millet İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Öztunç, Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit ilçesinin yola ihtiyacının olduğunu belirterek: "Hayrettin Güngör'ün Çağlayanceritle ilgili projesi yok. ‘Millet bahçesi yapacağım' diyor Çağlayance

Millet İttifakı Çağlayancerit seçim bürosu düzenlenen törenle açıldı. Mitinge dönüşen, seçim bürosu açılışında Millet İttifakı Çağlayancerit Belediye Başkan adayı Nazım Engizek ile Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç birer konuşma yaptı. 
"Hizmetin en alasını yapacağım" diyen Millet İttifakı Çağlayancerit Belediye Başkan Adayı Nazım Engizek şöyle konuştu: " Bu caddeyi 90 yılında ben açtım, bunun üstüne bir metre kare cadde, sokak açılmadı. Muhalefeti iktidarı yok, devletin bize verdiği yetkiyi kullanarak bizim hakkımız olan hizmetleri söke söke alırız.  15 yılda getirilmeyen hizmetlerin de hesabını soracağız. Zaten bu hesabı önce siz soracaksınız. Helete bizim davamız. Bozların sokaklarından gidilmiyor, hizmet yapmanız için insanların illa sizlere oy vermesi mi gerekiyor? Ama Nazım Engizek size en ala hizmeti yapacaktır. Bozlara parke taşı yapıyorlarmış, Nazım Engizek korkusu sarmış herkesi.


ADLİYE'Yİ İSTİYORUZ
31 Marttan sonra binlerce insanla kısık mevkiinde kadın, çoluk, çocukla o yolu biz yapacağız. Biz başlayalım onlar utanmazlarsa utanmasınlar. Adliye'yi istiyoruz, 1993 yılında ben açtım, bu kadar muktedir hükümet Adliye'yi götürdü. Neymiş hakim ve savcılara yazık oluyormuş burada. Hakim ve savcı vatandaştan çok mu kıymetli?" 


EN İYİ CEVİZİ YETİŞTİRECEĞİZ
En iyi cevizi yetiştireceğiz. Şimdi ceviz işleme tesisiyle ilgili sayın Üzeyir Kızılseki'nin girişimi var. İnşallah göreve geldikten sonra bu tesisi hayata geçirip Çağlayancerit cevizini istediğimiz fiyattan satacağız.


BİR ÇOK ŞEY DEDİM
Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali Öztunç ise şöyle konuştu: "TBMM'de Çağlayancerit ismi, Helete ismi ilk kez duyuldu. Ben kürsüde Helete derken onlar anlamadılar, ‘Düzbağ var' dediler. Ben orası ‘Helete' dedim. Ben mecliste konuşurken Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri kaçıyordu. Çağlayancerit'in yolu yok dedim, onlar ‘var' dediler. Yıllardır söz veriyorlar, yapmıyorlar.


HELETE'YE SÖZ VERDİLER
Ey Sağlık Bakanı İstanbul'da, Ankara'da hava atacağına Çağlayancerit'e doktor yolla. Ak Partili Celalettin Güvenç meydan okudu, çıktı dedi ki, Çağlayanceritli, Heleti beni de tanır, seni de tanır' dedi. Bende hepsine birden meydan okudum, dedim ki; 6'nız bir araya gelin. Ben tek başıma yeterim size. Heletenin suyunu aldılar Gaziantep'e götürdüler, Helete'ye söz verdiler, suyu aldılar sözlerini tutmadılar. 


AK PARTİ  ÇAĞLAYANCERİT'İ ÇANTADA KEKLİK GÖRÜYOR
AK Parti  Çağlayancerit'i çantada keklik görüyor. Ceketi göndersek kazanır diyorlar. Ceketi gönderdiler, ceketi kazandıracak mısınız? İade mi edeceksiniz?
Nazım Engizek her zaman aranızda oldu. Belediye seçiminde adaya oy verin. Sizin aranızdan çıkan sizinle ağlayan, sizinle gülen adaylara oy verin. O yüzden diyoruz ki bu seçimde Nazım Engizek'e oy verin. Bize bir 5 yıl verin, Kahramanmaraş Akdeniz'in incisi olacak."


ÇAĞLAYANCERİT YOLUNU BU KARDEŞİNİZ YAPACAK
İnşallah Doğukent'ten Çağlayancerit yolunu bu kardeşiniz yapacak. Burası cevizin yatağıdır, buraya büyük bir ceviz kırma ve depolama merkezi kuracağız. Burada kreş yok, çocuklar için kreş açacağız. Çocuklarımız bu kreşte yetişecek. Kapalı Pazar alanı yapacağız. 


SÖZ VERDİLER AMA YAPMADILAR
Geçen seçim Elbistan'a havaalanı yapma sözü vermişlerdi. Yapmadılar, bu seçimde gittiler ‘buraya tren getireceğiz' diyorlar. Böyle bir şeyde yok. Önümüzdeki seçim muhtemelen Elbistanlıya diyecekler ki deniz getiriyoruz diyecekler. Yalan konuşmakta üstlerine yok. Hayrettin bey'in Çağlayanceritle ilgili projesi yok. ‘Millet bahçesi yapacağım' diyor Çağlayancerit. Burada yol yok, ne bahçesi. Resmen bunlar Çağlayancerit'i ağlayancerit yaptılar. Cerit ağlamaya devam ediyor, ama inşallah ağlayancerit'i biz Çağlayancerit yapacağız. Sizlerin desteği ile inşallah 31 Mart akşamı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı olacağım. Ama tek başıma olmaz, sizden Nazım Engizek'i istiyorum."



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

22.1° / 17.2°

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticaretinden hapis cezası bulunan şahıs yakalandı