‘Doğru Bir Yol Değil, Ahlaki Bir Yol Değil
Siyasi 27.03.2019 08:09:56 0

‘Doğru Bir Yol Değil, Ahlaki Bir Yol Değil'

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, seçim çalışmalarına galericiler sitesi ve köy garajında devam etti.

AK Parti Milletvekili Ahmet Özdemir, köy garajında sürdürdüğü seçim çalışmasında esnafları ziyaret etti. Esnaflardan ve halktan 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimde destek isteyen Özdemir, Cumhur İttifakının iyi bir sonuç alacağını söyledi.

Milletvekili Ahmet Özdemir, bazı muhalefet partileri tarafından belediye meclisi listelerine alınan terör örgütü bağlantılı kişilerle ilgili yönetilen soruya şu şekilde cevap verdi: "Muhalefet partileri öyle bir noktaya geldi ki, HDP'lilere PKK'lı, PKK ile irtibatlı demeyin noktasına geldiler. Yani İYİ Partililer Meclis'e hitap ederken bangır bangır bağırıyordu, siz PKK ile omuz omuza veriyorsunuz diyorlardı. Şimdi ne olduysa bir aklama çalışması başladı. Ama bu milletin terazisinde bu iş tartılmaz, millet bunun cezasını verir. Biz baştan beri bunu söylüyorduk, millet ittifakı bize milliyetçilik iddiasında bulunmasın. Milliyetçilik iddiasında bulunanlar PKK'lıları CHP kadrosundan, İYİ Parti kadrosundan şehirlere sızdırmaya çalışıyorlar. Bu doğru bir yol değil, ahlaki bir yol değil. Bu millet için mücadele eden askerlerimizin emeğini zayi ediyorlar. O yüzden de biz bununla mücadele ediyoruz.

Şöyle düşünenler var, siz bunu seçim stratejisi olarak söylüyorsunuz. Hayır, AK Parti hiçbir zaman seçim stratejisiyle ilgili böyle milletin dinamikleri, maneviyatıyla hiçbir zaman oynamamıştır. Ama bu bir hassasiyet, bunu söylememiz lazım. Bu hassasiyeti niye bugün söylüyoruz? Bugün yapıyorlar da onun için söylüyoruz. Bunu yarın yapsalardı yarın söylerdik. Millet bunu cezalandıracak, ittifakın adı millet olup da milletin aleyhine iş yapanların yuvalanacağı bir yer haline gelmesine kimse müsaade etmez."

"İNSANLARIN KİRLİ ÇAMAŞIRLARIYLA İLGİLİ İFŞA EDECEĞİNİ SÖYLEYEN, YANİ KARALAMA SİYASETİ YAPAN BİRİ"

"Yine bir seçim anketi yayınlandı, Hayrettin (Güngör) Bey yüksek oranda çıktı. Ali (Öztunç) Bey de bununla ilgili açıklama yaptı, yine çarptırmaya çalışıyorlar diye. Bunun hakkında neler söyleyeceksiniz?" şeklindeki soruya Özdemir şöyle cevap verdi: "İki tane adayı karşılaştırdığımızda bir tanesi Kahramanmaraş'la ilgili projelerini, hayallerini, projelerini hayata geçirecek eylem planlarını anlatan bir belediye başkan adayı Hayrettin Güngör. Bir tanesi de insanların çapıyla ilgili eleştirilerde bulunan, insanların kirli çamaşırlarıyla ilgili ifşa edeceğini söyleyen, yani karalama siyaseti yapan biri. İnsanların huzuruna ikisi geldiğinde, siyasetimi bir kenara bırakın şehirde yaşayan biri olarak söylüyorum, örneğin burada yaşayan esnafımız hangi belediye başkanına itibar edecek. Kendisiyle ilgili bir şey vaat eden belediye başkanına itibar edecek. Dolayısıyla öbür söylemler zaten siyasi söylemler. Onlar Milletvekillerinin, iktidarın yapacağı işler. Eğer birilerinde bir yanlış varsa onu söyleyecek olan biziz. Ama belediye başkanlarının işi hizmet etmek. Vatandaşın terazisine bu ikisini koyduğunda tabiî ki Hayrettin Bey fazla gelecek. Bu normal bir sonuç, bunu çarptırmıyoruz, seçimde göreceğiz zaten."

"MİLLETİN CUMHUR İTTİFAKINA OLAN GÜVENİNİN SONUCU OLARAK DEĞERLENDİRMEK LAZIM"

Seçim çalışmaları ve halkın tutumunu değerlendiren Özdemir şu şekilde konuştu: "Seçim yaklaştıkça ve az önce bahsettiğimiz olaylar ayyuka çıktıkça insanlar cumhur ittifakına daha çok sarılıyorlar ve bunu yerel seçimden çıkarmış durumdalar. Buna meydan vermeyecekler, bu konuda millette bir birlik olduğunu görüyorum. Bu da Cumhur İttifakının 31 Mart'ta iyi bir sonuç alacağının göstergesi. Ama bunu şöyle değerlendirmeyelim; Cumhur İttifakı yerel seçimde iyi bir sonuç alacak. İyi bir sonucu cumhur ittifakının başarısı olarak değil, milletin Cumhur İttifakına olan güveninin sonucu olarak değerlendirmek lazım. Çünkü iş gerçekten beka meselesine döndü."



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

28.2° / 14°

Başkan Akpınar, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı