Başkenti Görmeyen Kalmasın

Başkenti Görmeyen Kalmasın

Büyükşehir Belediyesi'nin "Başkenti Görmeyen Kalmasın” etkinliği kapsamında Ankara'ya götürdüğü yedinci öğrenci grubu Kahramanmaraş'a döndü.

"Başkenti Görmeyen Kalmasın" etkinliği Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ve Anadolujet'in katkıları ile düzenlendi.

Ankara'da Feza Gürsoy Bilim Merkezi, Birinci Meclis Cumhuriyet Müzesi, Anıtkabir, MTA Müzesi, Anadolu Medeniyetler Müzesi, Millet Camiini ziyaret edip, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Panoramik Gezi yaptıktan sonra Kahramanmaraş'a dönen öğrenciler, Ankara'yı görmekten duydukları heyecan, memnuniyet ve kıvancı dile getirdiler.

 

Muhammet Efe Katılmış:Türk Telekom ortaokulundan Ankara gezisine katıldım. Ankara da Anıtkabir ve tarihi müzeleri ziyaret ettik. Büyükşehir Belediye Başkanımıza bize bu fırsatı sunduğu için çok teşekkür ediyorum.

 

Hatice Kısa: Öncelikle bize bu şansı tanıyan yetkililere, emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Böyle bir şans geçti elimize. Çok eğlendik ve çok şey öğrendik. Anıtkabir'i görme imkânımız oldu, birçok müze ve tarihi yerler gördük. Çok şanslıyız böyle bir geziye katıldığımız için.

 

MislinaKısa:Milli İrade Anadolu lisesinden katılıyoruz bu geziye. Öncelikle Ankara'yı görmek bizim için gurur vericiydi. Herkes başkentimizi tanımalı, görmeli. Bize bu fırsatı sağlayan, gezide emeği geçen herkese çok teşekkür ediyor, saygılarımızı ve sevgilerimizi iletiyoruz.

 

Erkan Tamer: 12 Şubat Anadolu lisesinde okuyorum. Öncelikle Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör'e teşekkür ediyoruz, bu imkânı bize sunduğu için. Ankara'da ilk meclisimizi,Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kabrinin bulunduğu Anıtkabir'i görme imkanımız oldu. Bunu sağlayan herkese teşekkür ediyoruz.

 

Öğretmen Murat Kapyapar: Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş Ticaret Sanayi Odası, İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ve Anadolujet'in katkılarıyla "Ankara'yı görmeyen kalmasın" projesi kapsamında uçağa binmeyen ve Ankara'yı görmeyen ortaöğretim öğrencilerimizi günübirlik götürdüğümüz Ankara gezisinden dönmüş bulunmaktayız. 40 öğrencimizle ilk olarak Anadolu Medeniyetler Müzesi,daha sonra bugün İstiklal Marşı'mızın kabul günü olan bu anlamlı gün dolayısıyla Birinci Meclis'imizi ve İkinci Meclis'imizi ziyaret ederek akabinde de MTA Müzesi, Millet Külliyesi ve Camisini ziyaret edip gezimizi tamamlayarak sağ salim döndük. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör'e, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımıza ve Anadolujet'e çok teşekkür ederiz.

 

Ankara`ya gidecek 4 grup

 

"Başkenti Görmeyen Kalmasın" projesi 6 hafta sürecekti. 11 gruba ayrılan öğrencilerden, 7 grubun ziyareti gerçekleştirildi. Proje kapsamında Ankara`ya gidecek 4 grup kalmıştır. Milli Eğitim Bakanlığı öğrencilere yönelik bütün faaliyetleri durdurmuştur. Bu yüzden şartlar normalleştiğinde, kalan grubunda, Ankara`ya gitmesi sağlanarak program tamamlanacaktır.



Madalya Günü Coşkusu Kıraç Konseriyle Taçlandı
Pazarcık ilçe emniyet müdürü vefat etti
Onikişubat Belediyesi’nden Ramazan ayında gönüllere dokunan hizmetler
Sümbüllü Kavşağı – Batı Çevre Yolu Bağlantı ile Sanayi Kavşağı projelerinde ilk adımlar atıldı
KMTSO Geleneksel İftar programı ve genişletilmiş meclis toplantısı gerçekleştirildi
Ekinözü’nde Gönül Sofrası Kuruldu, Yeni Müjdeler Paylaşıldı
Bölgenin en büyük eğlence merkezi açılıyor
Görgel ‘Hedefimiz, Kahramanmaraş’ın içmesuyu geleceğini garanti altına almak”
Andırınlılar Büyükşehir’in İftar Sofrasında Buluştu
Aksu ve Karşıyaka Mahallelerini Birleştiren Yolda Kaldırım Çalışması
İlk İftarı Milli İrade Meydanı’nda Birlikte Yapalım!
Marfi Otomotiv, Türkiye İkinciliğiyle Otomotiv sektöründeki gücünü kanıtladı!
HG Hospital basın mensuplarını misafir etti
Acil Durum Hastanesinin Mobilyaları Kahramanmaraş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden
Büyükşehir’den; 2 Bin 400 Yaşlıya Destek