Her Sorunu İnancımızla Çözeceğiz

Her Sorunu İnancımızla Çözeceğiz

Müdürler Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Av. Celal Kara, Miraç Kandili dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, "Her zorluğu güçlü temellere dayanan inancımızla aştık. Mübarek Miraç gecesinde ellerimizi semaya tüm dertlerimizden kurtu

Dünyanın ve ülkemizin zor durumdan geçtiğini hatırlatan Müdürler Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Av. Celal Kara, bu günlerin Yaradan'a, Peygamberine ve öğrettiklerine sığınarak aşılacağını söyledi. Bu sebeple manevi duyguların yükseldiği kandil gecelerinin önemine değinen Kara, Miraç Kandilinde semanın dualarla inlemesi gerektiğini vurguladı.
Kara, Miraç Kandili dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamasında şunları söyledi: "Kapımızı çalan her zorlukta sığınacak daha güzel bir kapı olduğunu biliyoruz. Bu öyle bir kapı ki tüm tövbeleri kabul eder, olmaz deneni olur kılar. Bu sebeple dara düştüğümüz bu günlerde yine o huzur kapısına sığınmalıyız. Tüm dünyanın ve ülkemizin bugün içerisinde bulunduğu virüs belasından, aldığımız tedbirlerle mutlaka kurtulacağız. Bu tedbirlerin yanı sıra dualarla rabbimize sığınacağız ve onun merhametini dileyeceğiz. Özellikle dua kapılarının açık olduğu Kandil gecelerini ise iyi değerlendirmemiz gerekir. Hamdolsun bu güzel gecelerden olan ve Peygamber efendimizin rabbimizin huzuruna vardığı gece olan Miraç Kandili'ni idrak edeceğiz. Bu güzel gecede huzur, sağlık, mutluluk ve esenlikler dileyeceğiz. Şüphesiz ki bu gece yapılan tüm dualar kabul olur. Özellikle ülkemizi de saran bu virüs belasından kurtulmak ve yeniden feraha kavuşmak için de dualar edeceğiz. İnancımızın temeli dua ve sevgidir. Bu sebeple birbirimize saygı duymalı ve dualarımızdan birbirimizi eksik etmemeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle başta değerli dernek üyelerimiz, hemşerilerimiz, ülkemiz ve tüm İslam aleminin Miraç Kandili'ni en içten dileklerimle kutluyor, hayırlara vesile olmasını yüce rabbimden niyaz ediyorum."



Düğünde buzağı hediye edildi
Pazarcık Belediyesi İle Özel Sular Akademi Hastanesi Arasında İndirim Sözleşmesi İmzalandı
Onikişubat Belediyesi’nden personele Sağlıklı Yaşam Eğitimi
SOGEM’de Sosyal Girişimciliğe Başlangıç Eğitimi’ne Başvurular Başladı!
Görgel, Babalar Günü’nde Şehit Babaları ve Gazilerle Bir Araya Geldi
Görgel; “Tüm Ekiplerimizle Bayramda Sahada Görev Başındayız”
Gürsoy’dan Kurban Bayramı Mesajı
Karaca: "Türkoğlu'nda Gönülleri Birleştirelim!"
Onikişubat Yunus Emre Ortaokulu'ndan Bursluluk Sınavında Büyük Başarı
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.’den Kurban Bayramı Tedbiri
Kahramanmaraş Motofest’i 3 günde 78 bin vatandaş ziyaret etti
Onikişubat Belediyesi’nin ‘Yüzmeyi Bizimle Keşfet’ kursu başlıyor
Geben Vadisi Artık Milli Park!
Kipaş Holding, İSO 500 Listesinde Dört Şirketiyle Yerini Aldı
Kahramanmaraş, Etnospor Kültür Festivali’nde Göz Kamaştırdı