Büyükşehir'den Dört Yarışma

Büyükşehir

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi korona virüs salgını kapsamında #evdehayatvar uygulamasını neşeli hale getirmek için dört ayrı yarışma düzenliyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi #evdehayatvar temalı dört ayrı yarışma düzenliyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi web sitesinden yapılan duyuruda: "İçinde yaşadığımız bu zorlu süreçte evlerimizde çocuklarımızla hep bir arada, hoşça vakit geçirerek ‘evdekal'maya yardımcı olması düşüncesiyle yarışmalar düzenlenmiştir. Yarışmaların ana teması  "EvdeHayatVar" olarak belirlenmiştir. Yarışmalar, 03-15 Nisan 2020 tarihleri arasında düzenlenmiş olup, sonuçlar 20 Nisan 2020'de ilan edilecektir.

Yarışma şartnameleri ve başvuru formuna aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz" denilerek bilgi verildi.

Yarışmalar; İlkokul, Ortaokul, Liseler ve yetişkinler arasında olup, katılmak isteyenler; https://kahramanmaras.bel.tr/node/11671 web adresinden gerekli bilgi ve belgelere ulaşabilirler.



Düğünde buzağı hediye edildi
Pazarcık Belediyesi İle Özel Sular Akademi Hastanesi Arasında İndirim Sözleşmesi İmzalandı
Onikişubat Belediyesi’nden personele Sağlıklı Yaşam Eğitimi
SOGEM’de Sosyal Girişimciliğe Başlangıç Eğitimi’ne Başvurular Başladı!
Görgel, Babalar Günü’nde Şehit Babaları ve Gazilerle Bir Araya Geldi
Görgel; “Tüm Ekiplerimizle Bayramda Sahada Görev Başındayız”
Gürsoy’dan Kurban Bayramı Mesajı
Karaca: "Türkoğlu'nda Gönülleri Birleştirelim!"
Onikişubat Yunus Emre Ortaokulu'ndan Bursluluk Sınavında Büyük Başarı
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.’den Kurban Bayramı Tedbiri
Kahramanmaraş Motofest’i 3 günde 78 bin vatandaş ziyaret etti
Onikişubat Belediyesi’nin ‘Yüzmeyi Bizimle Keşfet’ kursu başlıyor
Geben Vadisi Artık Milli Park!
Kipaş Holding, İSO 500 Listesinde Dört Şirketiyle Yerini Aldı
Kahramanmaraş, Etnospor Kültür Festivali’nde Göz Kamaştırdı