Başkan Güngör'den şehitlik ziyareti

Başkan Güngör

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Ramazan Bayramı'nın birinci gününde Şeyhadil Mezarlığındaki şehitliği ziyaret ederek, şehit yakınlarının bayramlarını tebrik etti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Ramazan Bayramı'nın birinci gününde Şeyh Adil Mezarlığı'ndaki şehitliği ziyaret ederek şehitlerimizin mezarlarına karanfil bırakarak dua etti.

Eşi Leyla Güngör ile birlikte Şeyh Adil Mezarlığına giderek şehitliği ziyaret eden Başkan Güngör, aynı zamanda şehitlikte bulunan şehit yakınları ile de bayramlaştı.

Şehitlik ziyaretine ilişkin bir değerlendirmede bulunan Başkan Güngör: "Vatan ve mukaddesat uğruna canlarını hiçe sayan Aziz şehitlerimizi kabirleri başında dualarla andık.

‪Bu bayram tedbirler sebebiyle mezarlık ziyareti yapamayan hemşerilerimizin ebediyete irtihal etmiş yakınları için dualar ettik. ‪Rabbim rahmetiyle muamele buyursun" ifadelerini kullandı.



Düğünde buzağı hediye edildi
Pazarcık Belediyesi İle Özel Sular Akademi Hastanesi Arasında İndirim Sözleşmesi İmzalandı
Onikişubat Belediyesi’nden personele Sağlıklı Yaşam Eğitimi
SOGEM’de Sosyal Girişimciliğe Başlangıç Eğitimi’ne Başvurular Başladı!
Görgel, Babalar Günü’nde Şehit Babaları ve Gazilerle Bir Araya Geldi
Görgel; “Tüm Ekiplerimizle Bayramda Sahada Görev Başındayız”
Gürsoy’dan Kurban Bayramı Mesajı
Karaca: "Türkoğlu'nda Gönülleri Birleştirelim!"
Onikişubat Yunus Emre Ortaokulu'ndan Bursluluk Sınavında Büyük Başarı
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.’den Kurban Bayramı Tedbiri
Kahramanmaraş Motofest’i 3 günde 78 bin vatandaş ziyaret etti
Onikişubat Belediyesi’nin ‘Yüzmeyi Bizimle Keşfet’ kursu başlıyor
Geben Vadisi Artık Milli Park!
Kipaş Holding, İSO 500 Listesinde Dört Şirketiyle Yerini Aldı
Kahramanmaraş, Etnospor Kültür Festivali’nde Göz Kamaştırdı