Okullar YKS Sınavı'na Hazır

Okullar YKS Sınavı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yükseköğretim Kurumları Sınavı için okullarda dezenfekte çalışmalarını tamamladı. Sınav günü toplu taşıma araçları da öğrenciler için ücretsiz olacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi il genelinde yapılacak YKS sınavı için okullarda temizlik ve dezenfekte çalışmaları yaptı. Çevre Sağlığı ve İlaçlama Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmada, öğrencilerin temas edebileceği kapı kolları, elektrik düğmeleri, banklar, sıralar başta olmak üzere bütün alanlar dezenfekte edildi.

Ayrıca Büyükşehir Belediyesi hafta sonunda YKS sınavınagirecek tüm öğrencilerin toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanabileceğini duyurdu.

Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada: "Büyükşehir Belediyesi otobüsleri ve özel halk otobüsleri bu hafta sonu YKS sınavına girecek öğrencilerimizi saat 15.00'e kadar ücretsiz taşıyacaklar. Saat 15.00'den sonra ise normal akış sürecine geçilecek." diye bilgi verildi.

 



KSÜ’de “Doğu Türkistan Söyleşisi” düzenlendi
Canlı Hayvan Borsası’nda Kurban Satış Yerleri Kiralama İşlemi 15 Mayıs’ta Başlayacak
Başkentte Kahramanmaraş Rüzgârı
Tomsuklu OSB’ni̇n yeni̇ Başkanı Mustafa Buluntu oldu
Yeni Kahramanmaraş Stadyumu projesi hayata geçiriliyor
Gül; “Alın teriyle yükselen Türkiye’yi birlikte inşa ediyoruz.”
Nazlı Balduk İlkokulunda 23 Nisan Coşkusu
SOGEM, Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimiyle Kapılarını Açtı
Sular Sağlık’tan Anlamlı Ziyaret
Elmalar’ın İçmesuyu Sorununa 15 Milyonluk Yatırım
Zeytin Üretimine Değer Katacak Seminer Büyük İlgi Gördü
TKDK'DAN Döngel'e İlk Turizm Desteği
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. KSÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi Öğrencileriyle Kariyer Buluşmasında Bir Araya Geldi
İstiklal’in Minik Yüreklerinden Türk Polis Teşkilatı’na Anlamlı Ziyaret
Hilmi Çalkaya, Kahramanmaraş İnşaatçılar Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı