KSÜ, 2020 Mezunlarını Sosyal Medya Kanalları Üzerinden Canlı Yayınlanan Törenle Uğurladı
Gündem 15.07.2020 12:53:26 0

KSÜ, 2020 Mezunlarını Sosyal Medya Kanalları Üzerinden Canlı Yayınlanan Törenle Uğurladı

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ), 2019-2020 Akademik Yılı mezunlarını, Covid 19 pandemisi nedeniyle kısıtlı katılım, maske ve sosyal mesafe kurallarına riayet edilerek gerçekleştirilen törenle uğurladı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özgül, KSÜ Rektör yardımcıları, senato üyeleri, fakülte-yüksekokul-meslek yüksekokulu birincileri ve ailelerinin katılımıyla KSÜ Kongre Merkezinde düzenlenen tören, sosyal medya kanalları üzerinden de canlı olarak yayınlandı.

Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Rektör Prof. Dr. Niyazi Can, "Mezuniyet sevincini bütün mezunlarımızla birlikte yaşamak isterdik fakat pandemi nedeniyle kısıtlı bir program gerçekleştirmek zorunda kaldık.Bu önlemler hepimizin sağlığı için. Mezuniyet törenini sosyal medya üzerinden takip eden mezunlarımızı da tebrik ediyor, sağlıklı günlerde görüşmek ümidiyle bütün mezunlarımıza meslek hayatlarında başarılar diliyorum." diye konuştu.

Üniversitemizin her geçen gün büyümeye ve gelişmeye devam ettiğini belirten Rektör Can, "Sizler mezunda olsanız bu büyüyen ailenin mensubu olmaya devam edeceksiniz. Biliyorsunuz ‘Sürekli öğrenmenin, değişimin ve geleceğin adresi' olmak üniversitemizin vizyon ve misyonunun önemli bir parçası, sizlerden de beklentimiz hayat boyu sürekli öğrenmeye, kendinizi geliştirmeye ve kendinizi yenilemeye devam etmenizdir. Daima daha iyi olmanın ve milletimize daha iyi hizmet etmenin gayreti ve arayışı içerisinde olun. Yolunuz ve bahtınız açık olsun." ifadelerini kullandı.,

Mezun öğrencilerimizin bugüne gelmesinde emeği geçen ailelere ve öğretim elemanlarına şükranlarını sunan Rektör Can, 2019-2020 Akademik Yılı mezunlarını tekrar tebrik ederek, kariyer yaşamlarında başarılar diledi.

2019-2020 Akademik Yılı birincisi Ziraat Fakültesi öğrencisi Merve Mürüvvet Dağ da dönem mezunları adına kısa bir konuşma gerçekleştirdi.

Törende, dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri ve hediyeleri Rektör Can ve protokol üyeleri tarafından takdim edildi.2019-2020 Akademik Yılı birincisi Ziraat FakültesindenMerve Mürüvvet Dağ olurken, ikinciliği İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden Buse Eğridağ ve İlahiyat Fakültesinden Elife Emekli paylaştı, dönem üçüncüsü ise Ziraat Fakültesinden Sevilay Zekiye Kazancı oldu.

Tören, mezun öğrencilerin hep birlikte mezuniyet andını okumaları, kep atmaları ve ardından Güzel Sanatlar Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Soner Okan yönetiminde gerçekleştirilen mezuniyet konseriyle son buldu.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

18.7° / 12.1°

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticaretinden hapis cezası bulunan şahıs yakalandı