15 Temmuz Şehitlerine Mevlid-i Şerif Duası

15 Temmuz Şehitlerine Mevlid-i Şerif Duası

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle Ulu Camii'de şehitler için Mevlid-i Şerif Duası gerçekleştirildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve İl Müftülüğü organizesiyle gerçekleştirilen dua programına Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Garnizon Komutanı Tnk. Alb. Emin Mehmet Terzioğlu ile protokol mensupları ve vatandaşlar katıldı.

İl Müftüsü Celal Sürgeç'in yaptığı Hatm-i Şerif Duası'nda başta 15 Temmuz Şehitleri olmak üzere tüm şühedaya dua edildi.

Program sonrası kısa bir değerlendirmede bulunan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör: "Şehitlerimiz için Ulu Camii`nde okutulan Mevlid-i Şerif programına katıldık. Vatanımızın bekası için canlarını veren şehitlerimiz için ellerimizi semaya açtık. Bu vesileyle bir kez daha şehitlerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyoruz" ifadelerini kullandı.



Sular Sağlık’tan Anlamlı Ziyaret
Elmalar’ın İçmesuyu Sorununa 15 Milyonluk Yatırım
Zeytin Üretimine Değer Katacak Seminer Büyük İlgi Gördü
TKDK'DAN Döngel'e İlk Turizm Desteği
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. KSÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi Öğrencileriyle Kariyer Buluşmasında Bir Araya Geldi
İstiklal’in Minik Yüreklerinden Türk Polis Teşkilatı’na Anlamlı Ziyaret
Hilmi Çalkaya, Kahramanmaraş İnşaatçılar Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Madalya Günü Coşkusu Kıraç Konseriyle Taçlandı
Pazarcık ilçe emniyet müdürü vefat etti
Onikişubat Belediyesi’nden Ramazan ayında gönüllere dokunan hizmetler
Sümbüllü Kavşağı – Batı Çevre Yolu Bağlantı ile Sanayi Kavşağı projelerinde ilk adımlar atıldı
KMTSO Geleneksel İftar programı ve genişletilmiş meclis toplantısı gerçekleştirildi
Ekinözü’nde Gönül Sofrası Kuruldu, Yeni Müjdeler Paylaşıldı
Bölgenin en büyük eğlence merkezi açılıyor
Görgel ‘Hedefimiz, Kahramanmaraş’ın içmesuyu geleceğini garanti altına almak”