Halkın Mutfağı Bu Hafta Kahramanmaraş'ta

11.12.2020 16:16:15

Halkın Mutfağı yenibölümündeKahramanmaraş'ıkeşfe çıkıyor.Adnan Şahin ve Cüneyt Asan,Maraş Mutfağı'nıneşsiz tatlarını yerinde deneyimliyor. Tarhanası, sumağı, dondurması ve Çağlayancerit ceviziyle ünlü kentin mutfak kültürü ve zengin tatları izleyiciyle bu

Halkın Mutfağı, keyifli yolculuğuna Kahramanmaraş'tandevam ediyor. İkinci bölümüyle ekrana gelecek programda Günaydın Restoranları Kurucu Ortağı Cüneyt Asan ve Anadolu Halk Mutfakları Araştırmacısı ve Yazar Adnan Şahin,Maraş lezzetlerinin izini sürmek için şehrin altını üstüne getiriyor.‘Emek olmadan yemek olmaz' ilkesiyle yola çıkanprogramda Cüneyt Asan veAdnan Şahin yöreyle özdeşleşmiş tatları deneyimliyor. İkili,sumak veÇağlayancerit cevizinintarladan sofraya yolculuğunu yerel üreticilerden dinliyor.Dillere destan Maraş dondurması vebölgeye özgü firik tarhanasınınüretim aşamaları izleyiciyle buluşuyor. Endemik bitkileriyle beslenen keçilerin sütüyle üretilen Maraş dondurmasının yolculuğu merak uyandırıyor.

‘Emek Olmadan Yemek Olmaz'
Cüneyt Asan ve Adnan Şahin, Türkiye'de sadece Maraş'ta üretilen firik tarhanasınınüretilmesi için verilen emeği ve dökülen göz nurunuda ekranlara taşıyor.

Programın sonunda ise emek verenlerle bu lezzeti deneyimleyen herkes kadim lezzetlerle donatılmış sofranın etrafında buluşuyor. Anadolu lezzetlerini ilk ağızdan dinleyeceğinizHalkın Mutfağı, Cüneyt Asan ve Adnan Şahin'in sunumuyla13 AralıkPazarsaat 11.15'te NTV ekranlarında.



1

Başkan Akpınar, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

2

Enerji de Kadının Ayak Sesleri

3

Hemşehrimiz Işıksalan “ULUSAL TV”de

4

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

5

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"