Kahramanmaraş Hafızlık Yarışması Birincisi Türkoğlu`ndan

Kahramanmaraş Hafızlık Yarışması Birincisi Türkoğlu`ndan

Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı Kahramanmaraş İl Genelindeki Hafızlık Kur`an Kursları arasında yapılan Hafızlık Yarışmasının birincisi Türkoğlu ilçesi birincisi de olan 13 yaşındaki Alaaddin Uğar oldu.

Türkoğlu İlçe Birincisi olarak Kahramanmaraş Hafızlık Yarışmasına katılan Hatice-Zekeriya Tanrıverdi Yatılı Erkek Hafızlık Kur`an Kursu öğrencisi 13 yaşındaki Alaaddin UĞAR rakiplerini geride bırakarak Kahramanmaraş İl birincisi oldu.

Kahramanmaraş İl Genelindeki Hafızlık Kur`an Kursları arasında yapılan Kuran-ı Kerimi yüzüne okuma yarışmasında da Hatice-Zekeriya Tanrıverdi Yatılı Erkek Hafızlık Kur`an Kursu öğrencisi Türkoğlu ilçe birincisi olan 10 yaşındaki Fatih Güllü ise Kahramanmaraş il üçüncüsü oldu.

Dereceye giren öğrencilere Türkoğlu Müftülüğü ile Hatice-Zekeriya Tanrıverdi Yatılı Erkek Hafızlık Kur`an Kursu yöneticileri tarafından çeşitli hediyeler verilirken öğrenci ve öğreticileri Mustafa Işık Hocamızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

 



Düğünde buzağı hediye edildi
Pazarcık Belediyesi İle Özel Sular Akademi Hastanesi Arasında İndirim Sözleşmesi İmzalandı
Onikişubat Belediyesi’nden personele Sağlıklı Yaşam Eğitimi
SOGEM’de Sosyal Girişimciliğe Başlangıç Eğitimi’ne Başvurular Başladı!
Görgel, Babalar Günü’nde Şehit Babaları ve Gazilerle Bir Araya Geldi
Görgel; “Tüm Ekiplerimizle Bayramda Sahada Görev Başındayız”
Gürsoy’dan Kurban Bayramı Mesajı
Karaca: "Türkoğlu'nda Gönülleri Birleştirelim!"
Onikişubat Yunus Emre Ortaokulu'ndan Bursluluk Sınavında Büyük Başarı
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.’den Kurban Bayramı Tedbiri
Kahramanmaraş Motofest’i 3 günde 78 bin vatandaş ziyaret etti
Onikişubat Belediyesi’nin ‘Yüzmeyi Bizimle Keşfet’ kursu başlıyor
Geben Vadisi Artık Milli Park!
Kipaş Holding, İSO 500 Listesinde Dört Şirketiyle Yerini Aldı
Kahramanmaraş, Etnospor Kültür Festivali’nde Göz Kamaştırdı