Pandemi Tedbirlerinin Kahramanı Olalım

Pandemi Tedbirlerinin Kahramanı Olalım

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, esnafı ziyaret ederek pandemi kurallarına riayet edilmesini istedi. Başkan Okay, "Azimli ve kararlı bir milletiz. Bu azmimizi ve kararlığımızı pandemi sürecinde en iyi şekilde kullanarak sürecin kahramanı olalım”

İçişleri Bakanlığının talimatıyla pandemi kuralları ile ilgili denetim çalışmaları yapan Dulkadiroğlu Belediyesi, zabıta ekiplerini harekete geçirerek bölgesinde bulunan esnafları tek tek ziyaret etti. Pandemi tedbirleriyle ilgili esnafı uyaran ekipler, alışveriş yapan vatandaşları da bilgilendirdi.
Kıbrıs Meydanı esnafını bizzat ziyaret eden Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, vatandaşlara orta risk düzeyinde olunduğunu hatırlattı. Bu tabloya sahip çıkarak düşük risk düzeyine gelinmesi gerektiğini ifade eden Başkan Okay, bunun için de esnafa büyük görev düştüğünü söyledi.
Başkan Okay, esnaf ziyaretleri sonrasında yaptığı değerlendirmesinde şunları söyledi: "Şuanda orta risk gurubu illeri arasında yer alıyoruz. Burada kalabilmek ve daha iyisini elde edebilmek adına devletimizin koymuş olduğu kurallara harfiyen uymalıyız. Şuanda esnaflarımız müşteri kabul etmeye başladı. Piyasamızın ekonomik canlılığı için bu son derece önemlidir. Ancak kurullara uymadığımız takdirde bu tablo tersine döner ve iş yerleri yeniden kısıtlamalara takıla bilir. Bunun olmaması için pandemi kurallarına ve devletimizin almış olduğu tedbirlere harfiyen uymamız gerekiyor. Azmiyle ve kararlığıyla adını dünyaya duyurmuş bir milletiz. Bu azim ve kararlılık bizlere kurtuluş savaşı kahramanlığını, 15 Temmuz destanını yaşatmıştır. Bugün de aynı şekilde pandemi ile mücadele konusunda azimli ve kararlı olmalıyız. İnşallah pandemi konusunda gerekli tüm tedbirlere uyulur ve tedbir süreci bir daha yaşanmaz. Ben bu vesileyle esnafımıza bol kazançlar vatandaşlarımıza da bereketli alışverişler diliyorum."



Hilmi Çalkaya, Kahramanmaraş İnşaatçılar Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Madalya Günü Coşkusu Kıraç Konseriyle Taçlandı
Pazarcık ilçe emniyet müdürü vefat etti
Onikişubat Belediyesi’nden Ramazan ayında gönüllere dokunan hizmetler
Sümbüllü Kavşağı – Batı Çevre Yolu Bağlantı ile Sanayi Kavşağı projelerinde ilk adımlar atıldı
KMTSO Geleneksel İftar programı ve genişletilmiş meclis toplantısı gerçekleştirildi
Ekinözü’nde Gönül Sofrası Kuruldu, Yeni Müjdeler Paylaşıldı
Bölgenin en büyük eğlence merkezi açılıyor
Görgel ‘Hedefimiz, Kahramanmaraş’ın içmesuyu geleceğini garanti altına almak”
Andırınlılar Büyükşehir’in İftar Sofrasında Buluştu
Aksu ve Karşıyaka Mahallelerini Birleştiren Yolda Kaldırım Çalışması
İlk İftarı Milli İrade Meydanı’nda Birlikte Yapalım!
Marfi Otomotiv, Türkiye İkinciliğiyle Otomotiv sektöründeki gücünü kanıtladı!
HG Hospital basın mensuplarını misafir etti
Acil Durum Hastanesinin Mobilyaları Kahramanmaraş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden