ADSİAD ve ÇUKUROVA SİFED Başkanı Süleyman Sönmez, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde tüm kadınları saygıyla selamladı

ADSİAD ve ÇUKUROVA SİFED Başkanı Süleyman Sönmez, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü

Adana Sanayici ve İşadamları Derneği (ADSİAD) ile Çukurova Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (ÇUKUROVA SİFED) Başkanı Süleyman Sönmez, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde tüm kadınlar için daha eşit bir dünya dileğinde bulundu.

İş dünyasında daha çok kadının yer alması için gerek ADSİAD ve gerekse ÇUKUROVA SİFED olarak büyük gayret sarf ettiklerini kaydeden Sönmez, çağdaş ülke olma hedefinin daha eşit ve daha özgür kadınlarla gerçekleşebileceğini dile getirdi.

Ekonomik hayatta lider, yönetici ve karar süreçlerinde daha çok kadının bulunduğu ülkelerin eğitimde ve toplumsal yaşamda da başarıya ulaştığına işaret eden Sönmez, Türk kadınlarının her türlü zorluğun üstesinden gelebilecek güce ve kudrete sahip olduğunu ifade etti.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde kadınları saygıyla selamlayan ve dünyadaki her kadının emekçi olduğuna işaret eden Süleyman Sönmez, Mustafa Kemal Atatürk'ün büyük atılımlarıyla Türk kadınlarının diğer dünya devletlerinden hep bir adım öne çıkarıldığını belirtti.

ADSİAD ve ÇUKUROVA SİFED Başkanı Süleyman Sönmez, "Bu tarih, kültür ve bilinç ışığında ilerleyecek Türkiye, kadınların üstün gayretleriyle çağdaş yaşamıyla hep dikkatleri üzerine çekecektir" diye konuştu.



Düğünde buzağı hediye edildi
Pazarcık Belediyesi İle Özel Sular Akademi Hastanesi Arasında İndirim Sözleşmesi İmzalandı
Onikişubat Belediyesi’nden personele Sağlıklı Yaşam Eğitimi
SOGEM’de Sosyal Girişimciliğe Başlangıç Eğitimi’ne Başvurular Başladı!
Görgel, Babalar Günü’nde Şehit Babaları ve Gazilerle Bir Araya Geldi
Görgel; “Tüm Ekiplerimizle Bayramda Sahada Görev Başındayız”
Gürsoy’dan Kurban Bayramı Mesajı
Karaca: "Türkoğlu'nda Gönülleri Birleştirelim!"
Onikişubat Yunus Emre Ortaokulu'ndan Bursluluk Sınavında Büyük Başarı
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.’den Kurban Bayramı Tedbiri
Kahramanmaraş Motofest’i 3 günde 78 bin vatandaş ziyaret etti
Onikişubat Belediyesi’nin ‘Yüzmeyi Bizimle Keşfet’ kursu başlıyor
Geben Vadisi Artık Milli Park!
Kipaş Holding, İSO 500 Listesinde Dört Şirketiyle Yerini Aldı
Kahramanmaraş, Etnospor Kültür Festivali’nde Göz Kamaştırdı