Birleşmiş Milletler İle Ortaklaşa Yenilenen Karacasu Parkı Hizmete Açıldı

Birleşmiş Milletler İle Ortaklaşa Yenilenen Karacasu Parkı Hizmete Açıldı

Dulkadiroğlu Belediyesi, Birleşmiş Milletler (BM) Uluslararası Göç Örgütü Kahramanmaraş Ofisi iş birliğiyle projelendirdiği Karacasu parkı yenileyerek hizmete sundu.

Yeşil alan ve çevre konusunda önemli projelere imza atan Dulkadiroğlu Belediyesi, mevcut yeşil alan ve parklarda düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Birleşmiş Milletler Uluslararası Göç Örgütü Kahramanmaraş Ofisi ile iş birliği yapan Dulkadiroğlu Belediyesi, bölgesinde bulunan iki adet parkı yenileyerek hizmete sundu. Bu parklardan bir diğeri olan Karacasu Parkı'da, baştan aşağı yenilenerek vatandaşların hizmetine sunuldu.
Konuyla ilgili konuşan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, şunları aktardı: "İlçemiz sınırları içerisinde bulunan iki adet parkı Birleşmiş Milletler Uluslararası Göç Örgütü ile birlikte modernize ediyoruz. Bu parklarımızın fonlanması Birleşmiş Milletler tarafından gerçekleştirilmektedir. Park ve bahçe konusunda çok önemli yatırımlarımız var. Bu iki parkımızda bu kaynakla yenilenerek Kahramanmaraş'ımıza ve ilçemize hizmet verecek."

 



Madalya Günü Coşkusu Kıraç Konseriyle Taçlandı
Pazarcık ilçe emniyet müdürü vefat etti
Onikişubat Belediyesi’nden Ramazan ayında gönüllere dokunan hizmetler
Sümbüllü Kavşağı – Batı Çevre Yolu Bağlantı ile Sanayi Kavşağı projelerinde ilk adımlar atıldı
KMTSO Geleneksel İftar programı ve genişletilmiş meclis toplantısı gerçekleştirildi
Ekinözü’nde Gönül Sofrası Kuruldu, Yeni Müjdeler Paylaşıldı
Bölgenin en büyük eğlence merkezi açılıyor
Görgel ‘Hedefimiz, Kahramanmaraş’ın içmesuyu geleceğini garanti altına almak”
Andırınlılar Büyükşehir’in İftar Sofrasında Buluştu
Aksu ve Karşıyaka Mahallelerini Birleştiren Yolda Kaldırım Çalışması
İlk İftarı Milli İrade Meydanı’nda Birlikte Yapalım!
Marfi Otomotiv, Türkiye İkinciliğiyle Otomotiv sektöründeki gücünü kanıtladı!
HG Hospital basın mensuplarını misafir etti
Acil Durum Hastanesinin Mobilyaları Kahramanmaraş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden
Büyükşehir’den; 2 Bin 400 Yaşlıya Destek