Yol Yatırımları Artarak Devam Ediyor

Yol Yatırımları Artarak Devam Ediyor

Kadıoğluçiftliği Mahallesi'nde başlatılan asfalt çalışmalarını inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, "Mahallemizin tarımsal ve lojistik faaliyetlerinin aksamaması için asfalt çalışmamızı başlattık. 4 kilometrelik arteri sıcak asfaltla bu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Türkoğlu Kadıoğluçiftliği Mahallesi'nde başlatılan çalışmaları yerinde inceledi. Önemli bir tarımsal üretim merkezi olan bölgede başlatılan çalışmayla ulaşımın da kalitesinin artırıldığını belirten Başkan Hayrettin Güngör, "İlçelerimizin, mahallelerimizin yol ihtiyacını süratle karşılamaya gayret gösteriyoruz.  Şehir genelinde devam eden çalışmalarımızdan biri de Kadıoğluçiftliği Mahallesi'nde devam ediyor. Bölgede örtü altı sebze yetiştiriciliği noktasında ciddi bir tarımsal faaliyet gerçekleşiyor.Kadıoğluçiftliği Mahallemizdebin dekarlık alanda yıllık 30 bin tondan fazla üretim kapasitesi var. Mahallemizin tarımsal ve lojistik faaliyetlerinin aksamaması için asfalt çalışmamızı başlattık. 4 kilometrelik arteri sıcak asfaltla buluşturuyoruz. İnşallah kısa süre içerisinde çalışmamızı tamamlayacağız. İlçemize, bölgede yaşayan hemşehrilerimize hayırlı olsun" diye konuştu.

 

67 Noktada Çalışıyoruz

11 ilçede de aktif bir şekilde çalışmaların devam ettiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, "Ekiplerimiz sezonla birlikte yoğun bir mesaiye başladı. Fen İşleri Dairesi Başkanlığımız şehir genelinde 67 noktada aktif bir çalışma yürütüyor. Yapı işleri, parke ve bazalt çalışmaları, yol, asfalt ve köprü yatırımları ile park, meydan ve çevre düzenlemeleri devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi olarak, ilçelerimizin, mahallelerimizin ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarımızı artırarak sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı. Ziyareti sırasında bölgedeki çiftçiler ve tarım işçileriyle de sohbet eden Başkan Hayrettin Güngör, yatırımların her geçen gün artarak devam edeceğini söyledi. Kadıoğluçiftliği Mahalle Muhtarı Abdurrahman Tosun ise; "Sebze meyve haline lojistik için kullandığımız ve çiftçilerimiz için önemli bir konumda olan bu arterimiz Büyükşehir Belediyemiz tarafından yenileniyor. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör olmak üzere emeği geçen herkese şahsım ve mahallem adına teşekkür ederim" dedi.

 



Düğünde buzağı hediye edildi
Pazarcık Belediyesi İle Özel Sular Akademi Hastanesi Arasında İndirim Sözleşmesi İmzalandı
Onikişubat Belediyesi’nden personele Sağlıklı Yaşam Eğitimi
SOGEM’de Sosyal Girişimciliğe Başlangıç Eğitimi’ne Başvurular Başladı!
Görgel, Babalar Günü’nde Şehit Babaları ve Gazilerle Bir Araya Geldi
Görgel; “Tüm Ekiplerimizle Bayramda Sahada Görev Başındayız”
Gürsoy’dan Kurban Bayramı Mesajı
Karaca: "Türkoğlu'nda Gönülleri Birleştirelim!"
Onikişubat Yunus Emre Ortaokulu'ndan Bursluluk Sınavında Büyük Başarı
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.’den Kurban Bayramı Tedbiri
Kahramanmaraş Motofest’i 3 günde 78 bin vatandaş ziyaret etti
Onikişubat Belediyesi’nin ‘Yüzmeyi Bizimle Keşfet’ kursu başlıyor
Geben Vadisi Artık Milli Park!
Kipaş Holding, İSO 500 Listesinde Dört Şirketiyle Yerini Aldı
Kahramanmaraş, Etnospor Kültür Festivali’nde Göz Kamaştırdı