MADO`ya Bir Ödül De Temizdemir`den

MADO`ya Bir Ödül De Temizdemir`den

İşadamı ve Fotoğraf Sanatçısı Mehmet Temizdemir, fotoğraf albümlerinden seçtiği orkide çiçeği resmini Dondurma Ustası Mehmet Kanbur'a takdim etti.

MADO çiftliğinde işadamı ve fotoğraf sanatçısı Mehmet Temizdemir'i ağırlayan MADO  Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kanbur ve Başkan Yardımcısı Erdal KanburTemizdemir'in kendi elleri ile çektiği orkide çiçeği ödülünü  kabul ederek işadamı Mehmet Temizdemir'e teşekkür ettiler.


Mado Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kanbur yaptığı konuşmada, ben şimdiye kadar yüzlerce değil binlerce ödül aldım, ama yakın dostum Mehmet Temizdemir'in anlamlı  ödülü beni çok duygulandırdı.


Benim için dondurma nasılsa ve dondurmanın olmazlarından birisi olan salep bitkisi orkide de benim için çok önemli.



Dağlardan biz nasıl orkide bitkilerini biz topluyorsak fotoğraf sanatçısı ve işadamı dostumuz Mehmet Temizdemir de dağlarda çektiği en güzel orkide resmini çerçeve  yaptırarak bizlere armağan etmiştir. Kendisine emeklerine karşılık teşekkür ediyorum"  dedi.
  



Düğünde buzağı hediye edildi
Pazarcık Belediyesi İle Özel Sular Akademi Hastanesi Arasında İndirim Sözleşmesi İmzalandı
Onikişubat Belediyesi’nden personele Sağlıklı Yaşam Eğitimi
SOGEM’de Sosyal Girişimciliğe Başlangıç Eğitimi’ne Başvurular Başladı!
Görgel, Babalar Günü’nde Şehit Babaları ve Gazilerle Bir Araya Geldi
Görgel; “Tüm Ekiplerimizle Bayramda Sahada Görev Başındayız”
Gürsoy’dan Kurban Bayramı Mesajı
Karaca: "Türkoğlu'nda Gönülleri Birleştirelim!"
Onikişubat Yunus Emre Ortaokulu'ndan Bursluluk Sınavında Büyük Başarı
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.’den Kurban Bayramı Tedbiri
Kahramanmaraş Motofest’i 3 günde 78 bin vatandaş ziyaret etti
Onikişubat Belediyesi’nin ‘Yüzmeyi Bizimle Keşfet’ kursu başlıyor
Geben Vadisi Artık Milli Park!
Kipaş Holding, İSO 500 Listesinde Dört Şirketiyle Yerini Aldı
Kahramanmaraş, Etnospor Kültür Festivali’nde Göz Kamaştırdı