Gündem

Gündem Haberleri

Engelleri, Beleğiyle Aşıyor

Engelleri, Beleğiyle Aşıyor

Türkiye Bedensel Engelliler Bilek Güreşi Şampiyonasında, Kahramanmaraş Lider Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü sporcusu Ahmet Eren Korkmaz 55 Kg da Türkiye ikincisi oldu.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından Çankırı ilinde düzenlenen Türkiye Bedensel Engelliler Bilek Güreşi Şampiyonasına Kahramanmaraş'ı temsilen katılan Lider Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Bilek Güreşi sporcusu Ahmet Eren Korkmaz 55 Kg da Türkiye ikincisi olarak, Ata Sporu Bilek Güreşinde Kahramanmaraş'ın adını Türkiye'ye duyurdu.

Görüşlerini aldığımız kulüp başkanı Ahmet Özkul; Sporcumuz Ahmet Eren ilk defa 2017 yılında katıldığı Bilek güreşi Şampiyonasında 4. Olmuştu, pandemi sürecinde dahi çalışmalarını bırakmayarak, özverili ve gayretli çalışmalarıyla bugün Türkiye ikincisi olmuştur, bu başarısından dolayı Ahmet Eren'i tebrik ediyor, her daim desteklerinden dolayı ailesine teşekkür ediyor, önümüzdeki dönemlerde Ahmet Eren'in Türkiye Şampiyonu olacağına inanıyor, kendisine başarılar diliyorum dedi.

Şampiyona ile ilgili açıklamada bulunan Bilek Güreşi Sporcusu Ahmet  Eren Korkmaz; kendisine güvendiğini ailesinin kendisine sürekli destek olduklarını, pandemi nedeni ile 2 yıldır şampiyonaya katılamadığını ama kendi gayretleri ile evde bu şampiyonaya hazırlandığını, emeği geçen herkese teşekkürlerini ileterek, önümüzdeki yıl Türkiye şampiyonu olmak istediğini söyledi.

Ahmet Eren; Engelli Olmasına rağmen Bilek Güreşini çok sevdiğini ve başarı elde ettiğini, engelli engelsiz her gencin spor yapması gerektiğini ifade etti.

 



Büyükşehir’den; 2 Bin 400 Yaşlıya Destek
Madalya Günü Coşkusu Kıraç Konseriyle Taçlandı
Pazarcık ilçe emniyet müdürü vefat etti
Onikişubat Belediyesi’nden Ramazan ayında gönüllere dokunan hizmetler
Sümbüllü Kavşağı – Batı Çevre Yolu Bağlantı ile Sanayi Kavşağı projelerinde ilk adımlar atıldı
KMTSO Geleneksel İftar programı ve genişletilmiş meclis toplantısı gerçekleştirildi
Ekinözü’nde Gönül Sofrası Kuruldu, Yeni Müjdeler Paylaşıldı
Bölgenin en büyük eğlence merkezi açılıyor
Görgel ‘Hedefimiz, Kahramanmaraş’ın içmesuyu geleceğini garanti altına almak”
Andırınlılar Büyükşehir’in İftar Sofrasında Buluştu
Aksu ve Karşıyaka Mahallelerini Birleştiren Yolda Kaldırım Çalışması
İlk İftarı Milli İrade Meydanı’nda Birlikte Yapalım!
Marfi Otomotiv, Türkiye İkinciliğiyle Otomotiv sektöründeki gücünü kanıtladı!
HG Hospital basın mensuplarını misafir etti
Acil Durum Hastanesinin Mobilyaları Kahramanmaraş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden
Büyükşehir’den; 2 Bin 400 Yaşlıya Destek
Madalya Günü Coşkusu Kıraç Konseriyle Taçlandı