Başkan Okumuş; ilçeden 46 Genci TEKNOFEST`e Yolladı

29.09.2021 11:06:15

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, "Sosyal belediyecilik'' anlayışıyla öğrencilere yönelik tarihi ve kültürel gezi turları düzenlemeye devam ediyor. Başkan Okumuş, bu defa da ilçedeki 46 genci, İstanbul`da düzenlenen Teknofestle buluşturdu.

Başkan Okumuş; Her ay olduğu gibi bu ayda gençlerimizi ilk olarak İstanbul`da düzenlenen geleceğin bilim yıldızları Milli Teknoloji Hamlesi olan TEKNOFEST2021 `e sonrasında ise ecdadımızın büyük zaferler kazandığı Çanakkale`ye uğurladık. Genç dostu Türkoğlu Belediyesi olarak, gençlerimizi her alanda başarı merdivenlerini emin adımlarla tırmanmaları için destek vermeye devam edeceğiz, dedi.



AK Parti ilçe Gençlik kolları Başkanı Ramazan Orçan; Türkoğlu ilçemizden 46 gencimizle Teknofest fuarına hareket ediyoruz. 4. düzenlenen teknofest fuarında olacağız. Bizlere bu imkanı sağlayan Belediye Başkanımız Osman Okumuş`a teşekkür ederiz. Gençlerimizin içerisin de bu fuarın hayali ile yatıp kalkan arkadaşlarımız var. Bu programımız inşallah onlara ilham olacak. Önümüzdeki yılda İHA`cılarla SİHA`cılarla ve bunların üzerine çalışma yapan arkadaşlarımızla projelere ve fuarlara takım olarak katılmayı hedefliyoruz.

 

Lise Öğrencisi Zafer Yıldız İse; Genç Dostu bir Belediye Başkanımız olduğu için çok şanslıyız. Bu imkanları bizlere yaşatan başkanımıza teşekkür ederiz, diyerek konuştu.

 



1

Başkan Akpınar, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

2

Enerji de Kadının Ayak Sesleri

3

Hemşehrimiz Işıksalan “ULUSAL TV”de

4

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

5

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"